Вести:

субота, 12. септембар 2015.

Дечији позив за молитве у потапаној Грачаници (ВИДЕО)

субота, 12. септембар 2015. | КМ новине 2

Сваке недеље и празника молимо православни народ да долази на молитве у разарану и потапану Немањићку Грачаницу, како бисмо се изборили за наставак Светих Литургија за спас Грачанице од погубне државне бране Ровни!

Дечији позив за молитве у потапаној Грачаници (ВИДЕО)

Полако се Грачанички стражари скућавају на стражама у окружењу страдалне Светиње Грачанице коју окружује народ празником а опасност од затрпавања Цркве (конзервације) од стране Бране Ровни и фирме Инграпомни - виси у ваздуху, нарочито радним даном.

Наравно, прихватамо у нашу осматрачку гостопримницу сваког поклоника који дође да вида ране Своје страдалне Светиње повише проевРопског Ваљева.
 
Наравно - У великој нади ишчекујемо србски народ сваке недеље и празника код своје у ранама вапијуће Светиње - а кад се свештеник охрабри да поново служи Литургију Богу и роду (који га чека) - надамо се покајно - родољубивом буђењу васцеле Србије са благословом грачаничког Архангела Михаила…

У то име, као дуг Љубави Божијој, очекујемо вас Православци и у сутрашњу недељу и у сваки наредни празник на Народне Молитве у разараној и потапаној Грачаници (почетак увек у 09:00 часова, доћи преко Поћуте до Тубравића где ће вас чекати знак за пешачку стазу према, од безбожне државе опкољеној Светињи, ка којој ћемо се потом са наше осматрачнице заједно спустити.

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Не знамо колико ће све ово трајати… радници са бране провире са брда да виде кога има у порти манастира, а полиције нема у близини манастира данима сем што су једна полицијска кола стално на самој погубној  брани Ровни…

Једни стражаре код Божије Светиње а други код ђавоље скаламерије која је уништава.


Извор: Истинољубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

2 коментара:

  1. Miškić (Anđelka)Robert13. септембар 2015. 01:45

    Ako baš mora da se potapa....Treba celokupan narod Srbije da zahteva obustavu svih radova dok kamen po kamen Crkve se ne izmesti na drugu lokaciju........

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Не мора да се потапа, баш ни један разлог не постоји за то.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине