Вести:

уторак, 22. септембар 2015.

Драгана Трифковић: Што ''успешнија'' политика Владе према КиМ, то мања права Срба - I део (ВИДЕО)

уторак, 22. септембар 2015. | КМ новине 0

Од самог доласка нове гарнитуре на власт видимо континуитет са њиховим претходницима, посебно у политици према Косову и Метохији, рекла је за "КМ Новине" Драгана Трифковић, Директор центра за геостратешке студије.

Драгана Трифковић: Што ''успешнија'' политика Владе према КиМ, то мања права Срба - I део (ВИДЕО) #км-новине #драга #трифковић #вести #косово #метохија
Драгана Трифковић, директор Центра за геостратешке студије. Фото: КМ Новине

Драгана Трифковић: Што ''успешнија'' политика Владе према КиМ, то мања права Срба - I део (ВИДЕО)
Решавање проблема на Косову и Метохији она види као политичко наслеђе властодршаца чија је издаја ове покрајине била својеврсна трговина за позицију коју данас заузимају чланови ове Владе.

Властодршци, посебно Томислав Николић који се и Богом клео да ће сачувати Косово и Метохију у саставу Србије, одржали су више митинга у покрајини на којима су говорили у сузама.

Доласком на власт они заборављају своја предизборна обећања и почињу да, све оно што су до тада критиковали у раду Демократске странке, спороводе са једном једином разликом - убрзанији темпом константује Трифковићева.

Први део итервјуа, који овде објављујемо, бави се темом унутрашње политике, односа власти према Косову и Метохији и повезаности геополитичких дешавања на светској сцени која пружају прилике да се политика води у корист српског народа и државе упркос чему све што се ради причињава готово ненадокнадиву штету.





Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине