Вести:

уторак, 8. септембар 2015.

Српски ветерани: Браћа Битићи су била терористи званичне Америке

уторак, 8. септембар 2015. | КМ новине 2

Премијер Државе Србије и Министар унутрашњих послова је приликом обећавања да ће без обзира и на пад владе разрешити слућај Битићи и починиоце ухапсити и осудити, заборавио да грађанима Србије каже три битне ствари.

Српски ветерани: Браћа Битићи су била терористи званичне Америке

Те битне ствари заборавља да помене и Наташа Кандић када говори о овом случају.

А те ствари су :

1. Илија, Мехмет и Агрон Битићи нису цивили и недужни Албанци. Ради се о три припадника по злу чувене "Атлантске бригаде" "ОВК", која је оформљена у Берну 1996. године и чији је оснивач посебни изасланик Америчког председника Била Клинтона за Косово и Метохију, Ричард Холбрук.

После договора за истакнутим члановима Албанске емиграције, Холбрук склапа договор са премијером Албаније Сали Беришом и на северу Албаније се отварају кампови за обуку терориста "Атлантске бригаде".


Главни инструктори су били припадници Британског САС-а, Француске Легије странаца и Америчке ЦИА. Сви су припадници те бригаде били СТРАНИ ДРЖАВЉАНИ пореклом са Косова и Метохије или Албаније.


2. Када су ухапшени код њих су пронађене војне легитимације "Атлантске бригаде" са њиховим сликама и документи о завршеној обуци у Албанији.

Пронађен је и документ који је показивао њихов борбени распоред.


Припадници полиције који су их ухапсили и привели судији за прекршаје нису ни знали кога имају, већ су касније документацију предали шефовима а они проследили у Београд.

Тада се умешала служба ДБ и питала да ли и ко уопште зна кога је истражни судија осудио на 14 дана затвора ради илегалног уласка у земљу.


Ствар су преузеле службе безбедности и преко својих канала допуниле сазнања о активности браће у време сукоба на Косову и Метохији.


Пошто је утврђено да се ради о злочинцима и терористима, према њима је тако и поступано.


3. Сва три брата су држављани САД и као такви су се прикључили "Атлантској бригади".



Србија ни 1998. а ни 1999. године није била у рату са САД и ради тога су браца Битићи ПЛАЋЕНИЦИ а не борци регуларне војне формације.

Ни једна конвенција о оружаним сукобима не пружа заштиту плаћеницима који се боре на било којој страни. Легитимно право било које државе је да сваког плаћеника изведе пред преки суд и убије без милости.


Да су браћа ушла на територију Србије као држављани Србије онда би се могли сматрати као припадници "ОВК" и по потписаном споразуму у Куманову, и резолуцији 1244 УН-а пустити али пошто су се борили у бригади у којој су били само странци, код себе су имали Америчка документа и као Амерички држављани су ушли на територију Србије, за њих не важи договор ни Резолуције ни споразума и немају заштиту Женевске конвенције.

Јасно се види да су браћа обучена у маскирну униформу која је много боље квалитете него униформа припадника "ОВК" са Космета што говори да су припадници Атлантске бригаде.


Човек који је заокружен на слици а присуствује сахрани је Вилием Вокер, шеф мисије ОЕБС-а на Косову и Метохији што сахрани даје државно обележје.



Извор: Ветерани    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

2 коментара:

  1. William Walker je bio poznat agent CIA ko je odobrio masakr monase u centralna amerika... kako Beograd je priznao njega kao sef KVM (Kosovo Verification Mission) je nesto sto ne razumem do danas!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Администратор блога је уклонио коментар.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине