Вести:

среда, 16. септембар 2015.

Православни протест и Литија против геј-параде, субота 19.9.2015.г. (Код Грачанице мирно)

среда, 16. септембар 2015. | КМ новине 0


Народе подржите Грачаничке народне молитве недељом и празницима док не дочекамо повратак свештеника и наставак Литургија

Православни протест и Литија против геј-параде, субота 19.9.2015.г. (Код Грачанице мирно) #km-novine #kosovo #vesti

Државна банда и даље калкулише и после разарања порте манастира Грачанице чекају нову прилику за напад кад се богоборна прашина коју су ненамерно подигли поприлично слегне и заборави.


Данас смо и поред полицијског наговарања мештана да нам не издају ниједан напуштени објекат за становање Грачаничких стражара углавном ослоњени на шаторе а данас смо радили и на припреми старог вајата добродушне породице Јаковљевића, тако да мало каснимо са извештавањем. 

Народе подржите Грачаничке народне молитве недељом и празницима док не дочекамо повратак свештеника и наставак Литургија (у суботу 19.9.2015. ујутро ћемо славити и Чудо Светога Архангела Михаила у Хони(09:00))… А до тада молимо да подржите и Православни протест и Литију против геј-параде у суботу 19.9. у 17:00 на Тргу Републике у Београду…


ИстиноЉубље свима Вама!


Извор: Истинољубље :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извораShare/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.