Вести:

четвртак, 13. август 2015.

Српски препород - нова политичка опција и пут (ВИДЕО)

четвртак, 13. август 2015. | КМ новине 0

Формирање политичке странке "Српски препород" је наставак континуитета патриотског деловања интелекуалаца који су незадовољни стањем у држави рекао је за КМ Новине њен поптредседник др Драган Петровић. Показаћемо народу Србије други пут од оног погбног којим га води власт од 2000-те године, каже Васиљевић из ове странке.


Доласком на власт странка би активно радила на реиндустријализацији, покушај поништавања пљачкашких приватизација и објективном стварању услова за запошљавање грађана, рекао је између одсталог двоструки доктор наука др Драган Петровић



Од катастрофалног Бриселског споразума, односа према републици Српској, приватизацији, односа према прогнанима и жртвама агресије на простору бивше Југославије... показатељи су да је крајње време да се прекине са таквим политичким курсем и лажном паролом да Србија нема алтернативу, сматра Васиљевић. Има је и она је окретање према Русији и организацијама источног света сматра Жељко Васиљевић, Председник ратних и војних инвалида свих ратова и потпредседник "Српског препорода".



 

Припремио: Стево Мрђен


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине