Вести:

понедељак, 31. август 2015.

Рушење ваљевске Грачанице (ВИДЕО)

понедељак, 31. август 2015. | КМ новине 4

Криминалне и богоборачке структуре које су завладале Србијом од јутрос су започеле рушење манастира Грачанаица код Ваљева, задужбине Немањића.

Рушење Ваљевске грачанице (ВИДЕО)

Полиција је привела или уз јако обезбеђење држе на већој удаљености од манастира вернике који не желе да се ова црква и манастирски комплекс потопе. Полиција је насрнула на све укључујући и децу од неколико година која су се налазила у манастиру. Ово је један од првих видео снимака о рушењу манастира које, да би успело, обезбеђује жандармерија на чијем се челу налазе они исти људи који су на КиМ стварали иптарску државу. На челу те полиције је министар Небојша Стефановић, потпредсдник СНС-а која је и владајућа партија у Србији аосновали су је Томислав Николић, садашњи председник Србије и Александар Вучић садашњи премијер и највећи издајник у истирорији Србије али и, по свему судећи, постојању читавог људског рода.



Нажалост, можда би све ово изгледало другачије да се шире побунио српски народ али би све изгледао другачије и да су се побунили током издаје Косова и Метохије која још увек траје. Тако да већина народа данас нема право ни да осуђује нити да било кога другог криви за своју судбину и блиску будућност.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

4 коментара:

  1. Шата је следеће? У шта се то претвара српски род? Шта то још треба да нам ураде е да би се ујединили и побунили? Ко да нам да памети... јер само тога немамо...?! Или?

    ОдговориИзбриши
  2. E sestro svaka ti je na mestu. Nek je po Božjoj volji. svakom po delima. Nemaju opravdanja za ovo...Da znaju da im posle nepomjanik ne bude kriv...

    ОдговориИзбриши
  3. Ја не разумем Србе, иако сам Српкиња! Данашњи Срби нису ни обрис некадашњих, који су за нашу српску земљу животе давали! Земља, отаџбина је и Мајци Југовића била на уму када је тврда срца на земљицу пала. Тада су Србију Срби волели. А какав однос данашњи Срби имају, боље и не заслужујемо. И треба потомци да нас пљују када ништа не умемо да им сачувамо од предака, а ни да им створимо да би били поносни на нас! Сербиа, давно си заспала, сада се пробуди...

    ОдговориИзбриши
  4. Suze same idu. Bog ce da sudi, plasimo li se? Dela nasa videce se, Srbine ne boj se i digni glas, brani zemlju svoju od zla...

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине