Вести:

петак, 14. август 2015.

Јакшић: У случај Ивановића умешана српска влада, регистарске таблице наставак издаје (ВИДЕО)

петак, 14. август 2015. | КМ новине 0

Оливера Ивановића Влада Србије "наместила" а одобрено кретање возилима са шиптарским таблицама омогућено на целој територији Србије ипак неће важеће у земљама које нису признале криминално отцепљење КиМ а које поштују своје законе.

Јакшић: У случај Ивановића умешана српска влада, регистарске таблице наставак издаје (ВИДЕО)
др Марко Јакшић / Фото: КМ Новине
"Оно што око целог случаја Оливера Ивановића буди сумњу у то да је српска власт невина јесте чињеница да је Ивановић био кандидат на локалним изборима Атифете Јахјага а знамо да је његов противкандидат био члан Српске напредне странке. Сумњу рађа то што је ухапшен између два изборна круга" каже Јакшић. 

Протест за ослобађање Оливера Ивановића из притвора организовала је Канцеларија за КиМ и то није било спонтано окупљање грађања, оцењује наш саговорник јер су, како каже, радници свих државних фирми морали да буду присутни али и њихови директори као и новопостављени "градоначелници" четири српске општине на северу КиМ по шиптарским законима.

Слободно кретање возила са шиптарским регистарским таблицама са КиМ које је Београд дозволио и у остатку Републике Србије, а наводећи да су грађани били јако заинтересовани за тај део Бриселског споразума, је "још једна обична лаж" тврди Јакшић. 

"То је још један камен у зидању још једне албанске државе на Балкану" уверен је он и додаје да ће возила са регистарским таблицама такозване "републике" Косово моћи слободно да се шетају широм Србије али то неће моћи Босном и Херцеговином, Румунијом, Словачком... и другим земљама које нису признале отцепљење српске покрајине а које поштују сопствену државност и законе због којих та возила неће моћи да уђу у те државе".


"Ово је први пут" каже Јакшић "да се нашао неко ко ће потписати капитулацију Србије а то су Ивица Дачић и Александар Вучић".



Директно и нескривено Јакшић је од самог тренутка започињања Бриселских преговора указивао на издају Косова и Метохије а посебно на улогу Александра Вучића у процесу издаје.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине