Вести:

среда, 26. август 2015.

Иван Ивановић: Режим се плаши разоткривања плана ЕУ о насељавању Србије мигрантима

среда, 26. август 2015. | КМ новине 0

Скуп против политике Европске Уније да Србију насели најмање 400 хиљада емиграната са Блиског истока, а простор централне Европе остане "чист" од ових људи, забрањен је од српских власти и то као - фашистички.

Иван Ивановић: Режим се плаши разоткривања плана ЕУ о насељавању Србије мигрантима
Мигранти који из Македоније пристижу у Србију. Фотографија која је инспирисала плакат за скуп. / Фото: Телеграф.мк

"Све за шта смо се борили, крварили, гинули, страдали, стицали, градили, један човек и банда око њега за пар година владавине су издали, продали...и смеју нам се у лице.... И ми треба да ћутимо... Они то очекују од нас... Кажу ми људи, ћути на***еш...немојте митинг против њега... Знате шта, ја сам већ на***о што живим у оваквој Србији и гледам ову беду и јад... Гледам своју земљу и свој народ како пропадају, како их уништава скупина проданих људи, плаћеника Запада... Плаћали су цену и много већи Срби од мене...Нека шаље премијер батинаше, службу, нека ме бију, хапсе, убију, али ја сам у праву! На мојој страни је истина, могу на крст да ме разапну, али то је тако! Бог све гледа.. и мене.. и њега...изаћићемо пред истог кад тад, пре или касније..." написао је на свом Фејсбук профилу Иван Ивановић, председник СНП "НАШИ" и организатор скупа против погубног плана ЕУ а не миграната.

Прочитао их је - Иван Ивановић
Власт је рекла своје, заправо издекларисала и уз претњу оружјем наметнула укидање нека од основних људских права, истовремено проглашавајући себе "демократском" и европском, а све то у лику министра полиције Небојше Стефановића.

Питали смо организатора скупа, Ивана Ивановића како све то тумачи, посебно надимке којима их је је министар полиције обасуо, а иначе и сам дебело заглибио у незаконито понашање на више поља.

"Стефановић је у правом смислу оправдао свој надимак ("Слина" прим. аут.). Након писања таблоидног листа, који је режимска батина за све неистомишљенике, да ће на скупу против насељавања миграната који организују НАШИ и Србски Образ бити некаквих немира, министар га је забранио. Влада Александра Вучића нема никакав легитимитет, то најпре због издаје Косова и Метохије и гажења Устава РС, чиме су погажена сва права грађана Србије. Режим се плаши овог протеста јер би се разоткрио паклени план ЕУ да емигранти морају да населе Србију. И то је оно што је био окидач да нам забране скуп" укратко појашњава Ивановић за КМ Новине.

Народи прелазе из "руке у руку", све под надзором ЕУ / КМ Новине

Ивановић је сигуран да то потврђује планове за насељавање Србије, уз мали број напаћеног народа са Блиског истока, и одређеним бројем исламских екстремиста односно терориста.

На телевизији смо имали изношење идеја, па чак и препорука да се изграде насеља за њих у "пустим" деловима Србије. "Већина избеглица су махом муслимани, тако да идеја насељавања емигранта у пустим деловима је нешто што је сасвим реално" верује наш саговорник.

"Писања о насељавању мигранта, су нешто што је заиста реално, и што ће се догодити. Информације које смо ми објављивали су да је Вучић одавно упознат да емигранти морају да остану у Србији, и да је то заправо договор између њега и Ангеле Меркел. И сама Меркелова је рекла да ће Немачка помоћи Србији око емиграната који ће остати" подсећа Ивановић.


Овом скупу подршку је у међувремену дао и Младен Обрадовић из "Образа". Међутим, у свом саопштењу о укидању скупа Стефановић је навео да се укида протест који организују СНП НАШИ, Српски Образ и "Двери" иако сам организатор током позивања на скуп њих није помињао па смо питали одакле информација да су и они укључени у скуп а Ивановић укратко одговара да се "и режимски пројекат "Двери" мора рекламирати"...

Скуп на коме се пре свега исказуја жеља за одбраном Србије и очувањем безбедности српског народа (што због терориста које и Влада тврди да пристижу, што због нагле и насилне промене етничке структуре становништва и то у време економске кризе која појачава напетост и могућност изазивања озбиљних немира и сукоба унутар саме државе), назван је неофашистичким иако саме организаторе нико није ни питао ни испитивао о намерама и реалним поводима за његово организовање.

Фини неки (војно способни) људи.
Иначе, и сам плакат за позив на скуп јасно шаље поруку да је протест организован против идеје Европске уније о насељавању 400 хиљада емиграната а не против доласка или проласка ових људи кроз Србију и против њих нема никаквих идеја ни ставова осим природне потребе за заштитом своје државе и народа. Ту идеју Запад рапидно и уз употребу велике количине новца и примену силе у овом тренутку спроводи на својој територији.

Након безобзирне НАТО агресије на земље попут Авганистана, Ирака, Сирије… дошло је до масовних миграција становништва из ратом захваћених подручја. Уместо да понесу макар део одговорности за зло које су нанеле и прихвате исељенике чије су градове и села бомбардовале и разориле, земље Европске уније уводе рестриктивне мере, граде зидове на граници са Србијом и покушавају да сав терет пребаце на нашу земљу.

Извод из текста којим се позива на скуп, у целоти га можете прочитати ОВДЕ

Са друге стране та иста Влада из Београда преговара са нескривеним и већ традиционалним фашистима и злочинцима над српским народом, шиптарским сепаратистима са КиМ. Стефановић је и овде имао изузетно запажену улогу. Као тадашњи Председник Скупштине, 2013. године ванредном одлуком укинуо је локалну власт и распустио легално изабране одборнике у четири општине на северу Косова и Метохије насељене Србима. Упражњена места представника локалне власти попуњена су послушницима са листа лажираних и насиљем спроведених шиптарских избора и то по законима "квази-државе" на територији српске покрајине КиМ. За такву одлуку и тако грубо кршење Устава Републике Србије, препоручена казна затвора јесте и до 40 година. Међутим, Небојша Стефановић у таквој Влади уместо одговорности добија унапређење и постаје министар полиције...

                
Стефановић са директором ФБИ-ја недавно у Београду

Ивановића није сломила диктаторска одлука про-западних власти из Београда и најављује скуп исте недеље и то против Александра Вучића! Сви они који су намеравали да на забрањени скуп дођу, сада то и могу на нови, директнији протест против капитулације српске државе коју спроводи најкорумпиранија Влада коју је држава Србија икада имала а по својој издаји чак и у свету, па и у историјском контексту гледано, непревазиђена.

Аутор: Иван Максимовић


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине