Вести:

среда, 12. август 2015.

Патриотски блок КиМ: Влада Србије умешана у хапшење Оливера Ивановића

среда, 12. август 2015. | КМ новине 0


Патриотски блок Косова и Метохије даје пуну подршку ухапшеним Оливеру Ивановићу и пензионисаном пуковнику МУП-а Србије Драгољубу Делибашићу да се под хитно пусте из затвора и да им се омогући да се бране са слободе.

Патриотски блок КиМ: Влада Србије умешана у хапшење Оливера Ивановића, вести, Косово, Метохија,
Плакат Оливера Ивановића испод плаката листе "Српска" био је потпуно уништен посебно прављеним кесицама боје којима је гађан. Ни једном није погођен плакат листе Српска а народ није био заинтересован за ове шиптарске изборе што јасно показује да су представници листе "Српска" имали своје "људе" који су редом прелепљивали или уништавали плакате свог политичког супарника.
Када је у питању хапшење Оливера Ивановића може се логички претпоставити да око његовог притварања садашња власт није ни мало невина. Разлог томе што је Оливер Ивановић био главни фаворит на локалним изборима у Косовској Митровици које је расписала председница самопроглашене републике Косово Атифете Јахјага. Његов противкандидат је био члан Српске напредне странке Крстимир Пантић.

Ово тим пре јер Срби на северу Косова не могу да се са горчином не сете да је непосредно пре самих локалних избора Александар Вучић за убиство литванског полицајца у Звечану, без и једног доказа, за то кривично дело оптужио Србе који су бојкотовали изборе. Данас се види да није био у праву.

Такође је у том времену садашњи премијер Србије оптужио српске обавештајне службе да су `98 године организовале напад на српски кафић „Панда“ у Пећи када је убијено седморо младих Срба. Ова изјава има посебну специфичну тежину јер је изговорио човек који је на челу свих обавештајних служби Србије. Он се иначе позива на изворе британских обавештајних служби што је гнусна неистина и изазива гнев и резигнацију српског народа у Метохији.

3. новебра после тоталног бојкота Срба на локалним изборима у Косовској Митровици Александар Вучић је урадио такав политички гест којег се згражава целокупна јавно мњење у Србији. Његов захтев команданту НАТО пакта за Европу да му дозволи да 45 минута уђе на Косово и Метохију са  оружаним снагама Србије да би се обрачунао са Србима бојкоташима говори да садашњој власти у Србији нису стране никакве прљаве радње, подметања и преваре да би реализовала своје политичке циљеве. А политички циљ је реализација Бриселског споразума акта највеће националне издаје коју једна власт може да приреди сопственом народу. Први пут се у историји Србије нашао неко ко је спреман да кроз Бриселски споразум потпише чин капитулације државе Србије.

Зато организовање протеста за ослобађање Ивановића и Делибашића у режији Канцеларије за Косово и Метохију у Косовској Митровици, што објашњава и мали број присутних, је покушај да се искупи и окаје грех и прилика којом власт жели да покаже јавности да се наводно бори за права ухапшених Срба. Прогон и тортура коју су Ивановић и Делибашић преживели у шиптарским казаматима ни са чим не може да се оправда а доживели су је управо од оних који су пријатељи садашњих власти а то су чиновници Европске уније.

Како радили тако нам Бог помогао.У Косовској Митровици
12.08.2015. годинеИзвор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.