Вести:

уторак, 7. јул 2015.

Ексклузивно: Жандармерија има нову заклетву - ''Вучић је моја мајка''

уторак, 7. јул 2015. | КМ новине 0

Пре три године, 2012, српска жандармерија је добила нову заклетву. Косово и Метохија су били главни мотив. Сва се заклетва односила само на одбрану и очување јужне српске покрајине. Сада видимо да је то било погрешно...

Вучић, жандармерија, Косово, заклетва, км новине,
"Вучићу, извини!" поручују из жандармерија која је већ усвојила нови текст заклетве на верност!
"На питање због чега се цела заклетва практично односи на одбрану Косова, у Жандармерији кажу да се ради о метафорама у духу Видовдана. Та јединица МУП-a од ове године слави Видовдан као своју славу, па је због тога Косово у фокусу заклетве" писали су медији тада о заклетви чији је текст 2012. осмислио Братислав Дикић, њен главнокомандујући.

У Србији се променило много тога. Практично, већ следеће године Жандармерија почиње да гради шиптарску државу истовремено се заклињући у Косово. Нова власт, на челу са Александром Вучићем, као своју превасходност поставила је нешто друго. Односно, неког другог... "Џаба вам земља ако нема ко њоме да вас води". И тако је велики вођа успео да објасни "шизофреном народу" Србије да је важније да имамо њега него тамо неко Косово ако не знамо ни где је.

Са новим схватањима Жандармерија је баш око своје славе ове године, уклонила "срамни споменик" који је изазивао напетост и мржњу код убица српских полицајаца и самог великог вође јер је стајао на путу помирења и праштања (убицама).


Докле више говорити о томе, зар су нас џабе убијали да би ми незахвални Срби и после смрти могли да се чујемо, а не... То Жандармерија неће дозволити!

Онако како је то учињено са спомеником терористима у Прешеву, тако је учињено и са спомеником убијених жандарма од тих истих терориста - чисто да не буде дискриминације, неко је лизн'о врх зашиљене оловке, узо парче 'артије и написао нову химну Жандармерије. Прочитајте како сада гласи!


Вучић је моја мајка,

моје порекло је од Вучића,

моји преци су од Вучића,

моја историја је Вучић,

мој српски народ рођен је од Вучића,

моја Србија настала је од Вучића.

Без Вучића немам мајку,

без Вучића немамо порекло,

без Вучића немам претке,

без Вучића немам историју,

без Вучића не постоји мој српски народ,

без Вучића не постоји моја Србија.

Народе српски, браћо и сестре,

заклињем се пред Богом,

победићу или часно погинути,

за моју част, за моје порекло,

за моју породицу, за мог Вучића.

С вером у Бога, за Крст Часни и мајку Вучића.

Живео Вучић!


Постиђени што раније нису исправили овај пропуст, припадници Жандармерије отворено признају: "па, чекајте, јесмо ли ми или Вучић из снежне мећаве спасили албанског дечака код Фекетића"? А као једну од својих највећих грешака наводе батиње рођеног брата Александра Вучића у Београду на дан "геј параде".



Пише: Иван Максимовић

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине