Вести:

понедељак, 6. јул 2015.

Можемо ли да подигнемо српским жртвама споменик или нам је њихов убица дражи?

понедељак, 6. јул 2015. | КМ новине 0

Хоће ли српске жртве макар добити локацију у Србији за постављање спомен обележја које би указивало на њихово  страдање или је убијање Срба западна ''вредност'' коју морамо да прихватимо?

Споменик, српске, жртве, Србија, Косово, Метохија, НАТО, убице, терористи, ућк,
Српске жртве немају ни најмање спомен обележје у држави за коју су страдали и положили своје животе. Јел'то твоја Србија?
Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији јавно позива медије, државнике, политичаре, припаднике војске и полиције, академске грађане, грађане да подрже захтев породица жртава и потпишу петицију за доделу локације за подизање споменика жртвама од стране терористичке УЋК и НАТО агресије.

Жетеоце у Старом Грацку ибили шиптарски терористи у британским униформама, током жетве, јула месеца 1999. године.

Обавештавамо вас да ће чланови Удружења од 8. до 15. јула 2015. године испред републичког парламента Србије, даноноћно бити на СТРАЖИ ИСТИНЕ И ПРАВДЕ и истакнути платнене пароле са фотографијама и именима преко 2500 жртава цивила, војника, полицајаца под називом СРПСКИ ЗИД ПЛАЧА- КОСМЕТСКЕ ЖРТВЕ и тиме наставити потписивање петиције.

Конференција за медије ће се одржати 8. јула 2015. године у 11 испред републичког парламента Србије.

Председник Удружења, Симо Спасић, сам против шиптарских терориста, убица са запада али - и Србије / Фото: Стево Мрђен
Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији је премијеру Р. Србије Г-дину Вучићу предат захтев са књигом за потписе и очекује да премијер буде потписник претиције.

Апелујемо и молимо медије да нам пруже безрезервну подршку у овој акцији и заједно наставимо борбу за истином и правдом.
                       
Управни одбор Удружења

Пише: Иван Максимовић

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине