Вести:

Friday, July 10, 2015

Глобалисти се исмевају српском духовном вођству

Friday, July 10, 2015 | КМ новине 1

Генерација Срба 21. века доживела је да се са њеним духовним вођством исмевају данашњи глобалисти и империјалисти.

Срби, глобалисти, екуменисти, распад, исмевање,
Српски патријарх Иринеј на миси

Пише: Борац Републике Српске

Савест православна је угушена и народ православни је постао сентиментални голуб који са осмехом лети у соколову замку.

Будите, дакле, мудри као змије и безазлени као голубови (Мат.10:16).А код нас данас важи «Будите безазлени као змије и мудри као голубови!

Новопечени Срби ''еусранци'' говоре и раде да, Православље више није једина истина, већ дипломатски дукат за поткусуривање. Зарад (лицемерно) добрих односа, под ноге је бачен идеал. Народу србском православном одузето је право на идеале, он је постао маса меса у воденици смрти који се зове глобално и глобалистичко друштво.

Србске православне еусранијске «дипломате» су продали «драгоцено зрно бисера», Веру православну, српску традицију и српску земљу, ради мало похвала од палога света, похвала од оних из Ватикана, Брисела и Вашингтона чији трагови «миришу» нечовештвом.


Извор: Борац РС    ::   © 2015   ::    Молимо за навођење извора


1 comment:

  1. Ej nas Irineju,gde ce ti dusa kada se javno odrices Gospoda...Kud ovaj narod,sa ovakvim predstavnicima koji nas predstavljaju?Zasto ne vidis Srbine,oci imas a ne vidis,usi imas a ne cujes,srce imas a kamen postalo.Boze pomozi nama i oprosti njima

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.