Вести:

Thursday, July 2, 2015

Милинко Милинчић: Антихрист у Србији

Thursday, July 2, 2015 | КМ новине 0

''Сваки који призна мене пред људима признаћу и ја њега пред Оцем својим који је на небесима. А ко се одрекне мене пред људима, одрећи ћу се и ја њега пред Оцем својим који је на небесима. Не мислите да сам дошао да донесем мир на земљу; нисам дошао да донесем мир него мач''. – Јеванђеље о следовању Христу.
 
Милимко, милинчић, анти, у, србији,
Зло je овладало Србијом. У селу Савинцу у близини Такова суманута власт планира да исече запис стар преко 600 година јер се нашао на сметњи Коридора 11.

 Заправо нико и не зна праву старост тог закрштеног храста који је нашим прецима у време турске окупације и ропства служио као црква. Испод тог храста наши су се преци женили и удавали, деца су крштена, славе су слављене и опела држана. Под храстом се молило и под храстом су приношене жртве.

  

  То није обичан храст мада ниједан храст није обичан. У словенској митологији храст је познат као дрво громовника Перуна. Митолошким особинама храста се приписује и особина да постаје седиште људских душа које се у храст настањују после смрти. Запис је код Срба табуирано дрво. Оно се не сме сећи, не смеју се ломити гране, нити користити његови плодови. Под њим се не сме спавати нити се по њему сме пењати. Онога ко запис оштети или посече задесиће велика несрећа.

У Естонији постоји вршњак нашег храста из Савинца који је још 1939. године заштићен законом. Овај наш у Савинцу не да није заштићен већ ће како ствари данас стоје ускоро бити посечан. Тражи се само неко ко је довољно луд да ту сечу и обави. Антихрист је преко своје агентуре инсталиране у Србији храст у Савинцу већ поткопао и џелата му спремио. Џелат древне светиње је министарка саобраћаја Зорана Михајловић. Они бедници мисле да имају право и силу да посеку светињу а не знају да себе и своје потомство секу. Нека им све што буду радили у вези записа у Савинцу буду на спасење. Или на пропаст.

Ових дана на жалост у православној Србији како то волимо да кажемо није на удару само запис. Руше се, закопавају и потапају и цркве. Повише Ваљева суманута власт демонизованих људи ових дана се припрема да потпопи још једну светињу. Реч је о ваљевској Грачаници или храму Светог Арханђела Михаила који потиче из раног 15. века мада се не зна тачно време његовог настанка. Обнову манастира Светог Архангела Михаила подржао је и тадашњи епископ Николај Велимировић далеке 1926. године.


Демонизована власт се спрема да тај храм и светињу из 15 века ускоро потопи и тако обезбеди воду граду Ваљеву. Шта ће обезбедити граду Ваљеву показаће време. Оно што ће Ваљево добити потапањем храма Светог Архангела Михаила не дао Бог никоме. Ни најцрњем непријатељу.

У селу Шопић са благословом демонизованог епископа шумадијског Јована руши се црква посвећена Светом Архангелу Михаилу стара 150 година. Та црква је оштећена у прошлогодишњем невремену па уместо да је обнове они је руше. И ту ће светињу да сравне са земљом.


На правцу на коме се гради Коридор 10 пронађена је рано хришћанска базилика која датира из четвртог века. Републички завод за заштиту споменика издаје налог да се та базилика затрпа слојем од два метра земље и да се преко ње направи пут. Таквих ранохришћанских базилика у Европи има једва четири, пет. И поред тога то легло корупције од Републичког завода за заштиту споменика издаје налог да се та ново пронађена базилика код Ниша затрпа шутом и земљом?! Шта ли је то и коме толико стало да сакрије од очију јавности? Да можда није чињеница да је код Ниша већ у четвrтом веку служена Литургија? Или је можда проблем у ономе ко је ту Литургију служио?На сва ова дешавања где су мете уништавања хришћанске светиње било да је реч о запису у Савинцу, манастиру Светог Архангела Михаила код Ваљева или цркви Светог Архангела Михаила у селу Шопић код Лазаревца па све до уништавања ново откривене рано хришћанске базилике код Ниша званича СПЦ нити мори нит говори. Патријарх Иринеј је ваљда толико заузет ширећи екуменску љубав да нема времена да се бави таквим ситницама као што је рано хришћанско наслеђе Срба нити да стане у одбрану Светих Храмова сопствене цркве. Патријарх Иринеј и клир СПЦ ћути док им Антихрист води рат против Христовог војсковође Светог Архангела Михаила. Док Антихрист сече, потапа, руши и затрпава патријарх српски ћути. Као заливен.

Док демонизована власт уништава српско културно и хришћанско наслеђе каквим се мало који народ може подичити сви ћуте.

Не знам како би сви реаговали ако би којим случајем Срби хришћани одлучили да са врха Авале уклоне пагански храм који је лажно проглашен за крипту Незнаног јунака. Да се једнога дана Срби хришћани скупе са све бушилицама, мацолама, палијама и осталим материјалом па да накарадно паганско светилиште уклоне са врха Авале. И не само то. Него да из свих српских градова и са комплетне територије Србије уклоне и униште све паганске и неопаганске храмове и симболе. Кад може ИСИС у Сирији и Ираку да уништава културно и верско наслеће из античких времена не видимо нити један разлог зашто Срби не би уклонили паганске храмове подигнуте у модерно време. И то да их уклоне тако педатно да од њих не остане ни прашина.

 
Да се подсетимо и ми хришћани како се и зашто води Свети рат. Није то само специјалност радикализованих и фанатизованих следбеника култа Мухамеда.Извор: „Србија данас.нет“


Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.