Вести:

субота, 25. јул 2015.

Приштина се јавно хвали и потврђује! У Сирији 300 Албанаца терориста с Косова !

субота, 25. јул 2015. | КМ новине 0

Највећи европски полигон и дистрибутивни центар терориста је постало поодавно Косово! Американци, Немци, Британци су управо то и желели да постигну од такозваног независног Косова?

Приштина се јавно хвали и потврђује!  У Сирији 300 Албанаца терориста  с Косова !
''УЧК'' је званично терористичка организација





















Пише: Зоран Влашковић

Ове државе су прво на власт у Приштини довели терористе, неписмене, зликовце, убице Срба и свих других, па и својих сународника, Тачија, Харадинаја, Лимаја, Весељија, Љуштакуа.... па када су то урадили сада је почео први пут у свету организован извоз албанских терориста и тероризма !


Званично, директор косовске полиције Шпенд Маџуни изјавио је на састанку скупштинског одбора за безбедност у Приштини 23. јула да у Сирији тренутно ратује 300 Албанаца са Косова и оценио да је Косово на удару религијских екстремиста.

Чланови комисије за безбедност Скупштине Косова и представници полиције разматрали опасност од верског екстремизма на Косову.

"Косово није ни гнездо, а ни произвођач екстремизма, већ је мета религијског екстремизма", поручио је Маџуни члановима скупштинског одбора, заборављајући да каже да је Косово извозник албанских терориста и тероризма.

Он је додао да ће такозване "косовске институције" испитати рад појединих невладиних организација на КиМ.


Лавдрим Муџахери -Убијени албански терориста са Косова  у Сирији који одсеца главу

Жалосно је што амбасадори, наводно демократских земаља у Приштини, из Британије, Америке, Немачке, Француске и многих других земаља ћуте о свему томе! Разлог је то, што су управо ти, назови амбасадори, највећи ветар у леђа албанским терористима који сада у Сирији убијају, а сутра ће где им управо та елита из Приштине препоручи! На Косову су амбасадори, албански терористи, наркодилери.... у истој колони!?

Питање је и шта раде Кфор, Еулекс полиција, косовска полиција... на Косову поред толиког броја албанских терориста! Недавно је у немачком парламенту један посланик рекао да се у сенци немачких тенкова на Косову обучавају албански терористи! Терористичко, криминално, наркомафијашка творевина звана Косово је највећи продукт Немаца, Америке, Британаца , Француза...


author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине