Вести:

петак, 12. јун 2015.

Вучић позива на јединство у издаји!

петак, 12. јун 2015. | КМ новине 0

Патриотски блок Косова и Метохије реаговао је саопштењем упозоравајући на Вучићеве најаве о времену које је пред нама. Преносимо најважније делове саопштења.

Илустрација: Србија данас.нет

Драматичан позив председника Владе Александра Вучића грађанима Србије да треба да покажу пуно јединство уочи преговора са Приштином 23. јуна у Бриселу у многоме подсећа на атмосферу уочи потписивања Бриселског споразума којим се држава Србија практично одрекла Косова и Метохије.

    Позив личи на јединство у издаји и треба да припреми јавност Србије на даље уступке током преговора о Косову и Метохији чиме би се заокружила државност ове сепаратистичке творевине створене уз помоћ актуелне власти у Србији.

    Двадесеттрећег јуна Александар Вучић предаће језеро Газиводе за кога је до сада говорио чврсто и категорички да га не да. Цена отварања поглавља за улазак у ЕУ биће катастрофална за српске националне и државне интересе.

    Поистовећивање себе са Милошем Обреновићем како говори председник Владе Србије је у најмању руку неукусно јер је велики српски кнез територију своје државе стално проширивао за разлику од Александра Вучића који простор државе Србије све више сужава. 

Срби са Косова и Метохије питају председника Србије Томислава Николића куд се деде платформа о Косову и Метохији и да ли ће се на основу ње одвијати преговори у Бриселу 23. јуна или ће она можда доживети судбину тоалет папира. 

Патриотски блок Косова и Метохије најоштрије осуђује оружани напад на портал „коссев“ и очекује да нападачи што пре буду откривени.


У Косовској Митровици
12.06.2015. године

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине