Вести:

понедељак, 29. јун 2015.

Из највших институција ''за људска права'' у свету и даље оптужују Србе за измишљене злочине! (ФОТО)

понедељак, 29. јун 2015. | КМ новине 2

Извршни директор "Хјуманс рајт воч-а", из центра ове светске организације у Њујорку, Кенет Рот оптужио је Србе за почињене ратне злочине а у недостатку доказа подметнуо је фотографију за коју се поздано зна да није са места злочина.

Из највших институција ''за људска права'' у свету и даље оптужују Србе за измишљене злочине! (ФОТО)
Извршни директор, Кенет Рот. Глуми забринутост и правичност а подстиче насиље.
Наиме, коментаришући одбијање шиптарских сепаратистичких власти да "оснују суд за ратне злочине" Кенет је на друштвеној мрежи Твитер написао:
"Косово је било срећно да се спасило српских ратних злочина али је блокирало специјални суд о својим злочинима".


Ово, наизглед, добронамерно критиковање догађаја вишеслојно је повредило права, закон и истину. Фотографија коју је Кенет прикачио уз свој коментар представља место на коме се српска полиција сукобила са шиптарским терористима током 1998. године.

О том догађају сведочио је и немачки полицајац, службеник и иследник ОЕБС-а у то време, који се нашао на лицу места. Он је истражио догађај, фотографисао и проследио свом премијеру који је то, тек два месеца касније, приказао јавности. И то - као место на коме су српске снаге извршиле масакр над Шиптарима. То је био директан увод у рат и чињеница да се лаж о масакру у Рачку прихвати као истинита и изврши бомбардовање Југославије, пре свега Србије.

Сведочење немачког полицајца, Хенинга Хеша, забележила је немачка телевизија. Он говори о сукобу у Рогову, одакле је Кенет преузео фотографију (можда баш његову) како би илустровао "српске ратне злочине". 



Овај видео приложили смо и Кенету на увид. Незамисливо је да извршни директор Организације за људска права КЛИКНИ НА ВЕЗУ, из њеног центра у Њујорку, направи овакву подметачину. Чак и да није знао, како може да дозволи да се тако олако поигра са истином и ратним злочинима? Да ли он уопште озбиљно схвата шта ради и који то посао води и обавља?

Некоме ко би успут могао да направи такав пропуст, а из "цивилног" је света (да не употребимо еуфемизам "обичан човек" јер необичних који би то само због посла били - нема) могло би се прогледати кроз прсте али, понављамо, извршном директору Организације за људска права - то се не сме десити! О последицама говоре и коментари испод његовог става у којима све углавном врви од мржње према Србима на саму помен ове лажи.

Евидентно је, да није било ратних злочина против шиптарских екстремиста (против народа поготову) све док НАТО није почео да бомбардује Србију и тако испровоцирао читав ланац криминала у коме је он по свему убедљиво водио! За разлику од шиптарских терориста који су убијали српске полицајце, киднаповали војнике и цивиле зарад продаје органа на црно, палили и протеривали не само током деведесетих већ и раније! Изгледа да је за Кенета то борба за људска права!

Због овога, њиховој централи у Њујорку, послали смо кратко писмо у коме тражимо јавно извињење за овакав пропуст. Садржај писма, осим везе до изјаве и видео записа које смо већ поставили напред, преносимо у целости.

"Недопустиво је да се и данас неко служи лажима и оно што се зна да нису злочини представља као злочине. На тај начин подстиче насиље и даље страдање Срба на Косову и Метохији где је "после ослобођења" а у ствари окупације Косова и Метохије, протерано 250 хиљада а убијено на хиљаде неалбанаца, углавном Срба, запаљено и уништено преко 150 православних цркава и манастира, као и преко 10 хиљада надгробних споменика и православних гробаља уништено. Неко се и даље служи лажима и изазива насиље а једина му је обавеза да то спречи!

Због свега овога захтевамо јавно извињење!"

Наравно, напред смо именом и презименом навели да се ради о извршном директору те организације.

КМ Новине, Твитер, Косово, злочини, 1999., бомбардовање, НАТО,
Кенет Рот / Фото: Твитер
Можете им писати и ви, ако натерате себе да издвојите неколико минута и познајете неки од светских језика, а путем ОВОГ ФОРМУЛАРА.

Из највших институција ''за људска права'' у свету и даље оптужују Србе за измишљене злочине! (ФОТО) Иако ова организација за себе тврди да је "независна" њихова тесна веза са америчким властима то у многоме негира. Тим поводом, управо Кенету испред ове организације, послато је 2014. године писмо са 131 потписом међу којима има и добитника Нобелове награде за мир (коју су американци дискредитовали жестоко, нажалост), универзитетских професора, активиста. Писмо са захтевом да ова организација затвори врата утицају америчке владе објављено је у више светских медија а можете га, на енглеском, наћи и ОВДЕ.




Припремиле: КМ Новине

2 коментара:

  1. Анониман29. јун 2015. 12:36

    Није "Ругово", већ Рогово. Рогово је село на путу Призрен - Ђаковица и Хенш говори о догађају који се тамо и одиграо. Поздрав

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине