Вести:

Saturday, June 6, 2015

Човек коме је држава Србија узела децу (ВИДЕО)

Saturday, June 6, 2015 | КМ новине 0

Ђорђе Јоксимовић има три ћерке. Незапослен је и живи у Крагујевцу. Држава Србија је Ђорђу који има љубави, али не у тој мери и средстава и услова, док је радио као надничар узела децу и доделила их хранитељској породици којој за ту услугу и плаћа.

Ђорђе Јоксимовић / Фото: Марка Жвака

Пошто је Центар за социјални рад у Крагујевцу одбио да му врати децу, Ђорђе је из протеста из Крагујевца до Београда дошао пешке. Ходао је готово два дана. Када му је код Раље пукао жуљ, Хитна помоћ је одбила да му пружи помоћ.

Како му је речено у Влади Србије о решењу којим би му се деца вратила ће одлучивати директно надлежни министар – Александар Вулин.

Брух који Ђорђе има одговара величини кокосовог ораха.Више је апсурда у овој тужној причи. Болно је сазнање да држава није у стању да заштити једноставног и обичног човека и његову породицу. Зато овакву државу треба мењати. Све информације око помоћи ћете пронаћи на ФБ страници Анонyмоус Србија

Извор: Марка Жвака

Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.