Вести:

четвртак, 4. јун 2015.

Марко Јакшић: Вучић од Лаврова тражио измену Резолуције 1244

четвртак, 4. јун 2015. | КМ новине 0

Марко Јакшић: Вучић од Ларова тражио измену Резолуције 1244 Представник родољубивих, утврђених и одлучних Срба, да бране своју државу, са севера али и остатка КиМ др Марко Јакшић, у изјави за КМ Новине осврнуо се на Вучићев одлазак у Албанију, посету Лаврова Србији, пријаву српских судија за шиптарске "институције", платформу Председника Србије о КиМ...

Јакшић верује да је Вучићева посета Албанији "наручена и да он тамо после скандала са дроном на утакмици у Београду, сигурно тамо не би ишао".

Иако не сувише зненађујућа али нова је чињеница да је посета министра спољних послова Русије, Сергеја Лаврова прошлог месеца, умало била злоупотребљена од стране представника српске Владе у Београду. 

Како Јакшић тврди "сазнали смо да да је српски председник Владе од Лаврова затражио да се промени резолуција 1244. Министар Лавров је био затечен тим предлогом" и званично одговорио на њега а како можете чути од нашег саговорника у видео прилогу.


Између осталог осврћући се на плаформу председника Николића, Јакшић каже да се не може много очекивати од ње, да она представља трговину која за циљ има освајање још једног политичког мандата и да, у ствари, представља "већ виђену" ствар када се о политичким акцијама актуелног Председника Србије ради.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине