Вести:

Saturday, May 16, 2015

Дуго путовање Томине платформе

Saturday, May 16, 2015 | КМ новине 0

Већ више од две недеље путује платформа о Косову и Метохији на релацији Андрићев Венац – Немањина улица, коју је написао председник Србије Томислав Николић.


Саму платформу је председник писао дуже од две године. Имајући у виду очигледан прекид комуникације између председника Србије Томилсава Николића и председника Владе Србије Александра Вучића, Срби са Косова и Метохије се нуде да лично однесу платформу и уруче је председнику Владе Србије.

Срби са Косова и Метохије схватају да је председник Владе презаузет и опседнут припремама за пут у Тирану али ипак претпостављају да Александар Вучић може да одвоји толико времена да платформу прими. Међу Србима влада мишљење да ће председник Владе пре променити Устав Србије и избацити Косово и Метохију из правног система државе Србије, него што ће успети да прочита платформу о Косову и Метохији Томислава Николића.

Иако је председник владе Албаније Еди Рама главни заговорник идеје о стварању „Велике Албаније“, што је у више наврата јавно демонстрирао, то председнику Владе Србије нимало не смета да посети Тирану без обзира на територијалне претензије које Албанија има према Србији. Оваква државна политика није уобичајена у свету и јасно показује да је Александру Вучићу до Косова и Метохије стало колико до лањског снега.

Колико год да се председник Владе Србије одриче Косова и Метохије цена такве политике за њега ће бити доста висока. Уосталом, иако је прошло више од шест векова Вук Бранковић са себе никако да спере љагу издајника. Александру Вучићу требаће много више времена.Саопштење: Патриотски
блок Косова и Метохије


Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.