Вести:

Monday, May 11, 2015

Овако ће Београд да ода пошту погинулим македонским полицајцима

Monday, May 11, 2015 | КМ новине 0

Српски сабор Заветници позива грађане Србије да 12. маја у 12 часова испред Амбасаде Македоније у улици Господар Јевремова 34. у Београду одају пошту страдалим полицајцима у Куманову.


У терористичком нападу погинуло је 8 припадника полицијских снага: Бобан Ивановић, Жарко Кузмановски, Љубиша Аранђеловић, Горан Стојемновић, Ненад Серафимовски, Исамедин Османи и Горан Илиевски.

– Сећајући се српског цара Душана који је крунисан у Скопљу, Краљевића Марка из Прилепа, Немањићких светиња и наших предака који су у Првом Балканском рату ослобађали јужне крајеве од Турске окупације, ми трагедију у Куманову сматрамо за своју. Припадајући истом националном бићу, заједничких корена, заједничке историје, традиције, вере и културе, сматрамо да је данас наша брига за опстанак наших територија заједничка. Покажимо солидарност у борби против тероризма! – поручују Заветници.Извор: Правда


Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.