Вести:

понедељак, 11. мај 2015.

З. Влашковић: Албански тероризам у Македонији диригован од Американаца !

понедељак, 11. мај 2015. | КМ новине 0

Бондстил обучава терористе, америчке амбасаде у Приштини и Скопљу лобирају за њих!

Бондстил на КиМ

На само 30 километара од америчке војне базе Бондстил, на КиМ, на путу Урошевац – Косовска Витина, толико од америчке амбасаде у Скопљу и 60 километара од америчке амбасаде у Приштини дешава се најсуровији албански тероризам у Европи над једном земљом, у Куманову, над Македонијом а да о томе ''незнају'' Бондстил и Американци?

Како то да се тако бруталан и масован албански тероризам дешава поред највеће и најопремљеније војне базе на Балкану, Бондстил крај Урошевца, одакле се види прелет и слепих мишева, а да амерички војници не виде и не знају акције до зуба наоружаних албанских терориста јачине једне чете !?

А са албанским тероризмом на Македонију се почело онда када се проговорило о Турском току гасовода!? Наравно, обуку и ветар у леђа албанским терористима на Косову и Македонији дали су Американци из Бондстила а и америчке амбасаде у Приштини и Скопљу које су од Куманова удаљене 30 и 60 километара.



Куманово (означено стрелицом) на само 30 км од Бондстила.



Зашто америкаци ћуте о највећем тероризму у Европи који се дешава поред њих, сада у Македонији, али и на Косову и Метохији против Срба ? Једноставно зато што овај простор желе да окарактеришу за нестабилним и да нема ништа од доласка Турског тока у Македонију.

Оправдано се сумња да су обуку албанским терористима на Косову и Македонији држали Американци, баш из Бондстила! Невероватно је да је буквално поред Бондстила, прво 23. априла ове године 40 до зуба наоружаних албанских терориста са Косова заузело македонску граничну караулу Гошнице у општини Липково, а да то амерички војници нису знали !?



Лавдрим Муџахери -Убијени албански терориста са Косова  у Сирији који одсеца главу
 Сада када је велика албанска терористичка група напала Куманово, са осам убијених македонских полицајаца, опет американци нису знали ништа нити су видели!? Како да знају и виде кад су све то они спремили у кухињи Бондстила и кад желе немир на Балкану, у Македонији и на Косову пре свега.

Америкаци не говоре много ни о 500 албанских терориста са Косова који су се активно укључили на страни терориста у Сирији и Ираку! А Приштина признаје да је више од 200 албанских терориста са Косова било у Сирији и Ираку! У 2014. години на Косову је ухаопшено 50 албанских терориста који су били или су се спремали да оду у Сирију и Ирак међу којима је и 14 имама на чело са главним имамом из Приштине! Званично, сада су 32 таква терориста у затворима на Косову. У Сирији и Ираку је више од 20 албанских терориста убијено! 

Један албански терориста у Сирији је убијен, од самих сиријских терориста, под сумњом да је радио за Американце јер је на Косову пар година радио баш у америчкој војној бази Бондстил која је легло зла на Балкану и Европи.


author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.
 

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине