Вести:

петак, 1. мај 2020.

На данаши дан 1999. НАТО убио 15-торо деце у Лужану, на Косову и Метохији (ФОТО)

петак, 1. мај 2020. | КМ новине 0

Да се 1. маја, паљењем ватри обележава још један у низу глобалистичких, сатанских датума, доказао је и НАТО током бомбардовања 1999. године.

Погођен и уништен аутобус али мост остао читав / Фото: Вук Бранковић

На овај дан почињен је један од монструозних злочина НАТО алијансе.

Истог дана када је српски режим ослободио три америчка пилота која су заробљена када су њихови бомбардери над Србијом срушени, НАТО је извео један од најезивијих напада у жељи да потврди речи америчког председника Била Клинтона да безусловно ослобађање ратних заробљеника, пилота нападача, неће поколебати ту војну алијансу и да ће они наставити са бомбардовањем.

У Лужану, 20 км северно од Приштине на путу ка Подујеву, на мосту преко реке Лаб у 13:50 погођен је путнички аутобус “Ниш-експреса” у којем је убијено 60 људи, међу којима је било 15-торо деце! Напад је преживело свега 4 путника.

Пројектил је преполовио аутобус након чега је један део пао у реку а други је остао на мосту и у том делу аутобуса путници су живи изгорели. 

Фото: Вук Бранковић

Возило хитне помоћи је дошло да се побрине о рањенима у том нападу али је, 50 минута касније, и оно погођено и том приликом је теже рањен један од лекара.


НАТО је сутрадан, 2. маја признао одговорност за напад на аутобус, али је изнео тврдњу да је аутобус „случајно погођен” и да је мета напада био мост којим су се кретале снаге војске и полиције. Међутим, Ројтерс је тада јавио да им је из војних извора НАТО-а потврђено да мост никада није био на листи циљева те алијансе. Мост није уништен, а напад је изведен при потпуно ведром времену, што значи да су пилоти јасно видели шта гађају.


За 78 дана бомбардовања Србије 1999. године убијено је 2.500 цивила, од чега 80-торо деце, и више од 1.000 припадника војске и полиције, а рањено око 12.000 људи.

За злочине НАТО агресора нико није одговарао, штета учињена током бомбардовања није надокнађена а злочини су настављени и након окупације НАТО-а када је под њиховим окриљем разуларена терористичка ОВК дивљала и некажњиво убијала, палила, рушила и киднаповала углавном Србе али и један број других неалбанаца на Косову и Метохији.

Српска власт, 16 година каније, потписује споразуме и тежи да се прикључи овом агресорском војном савезу што у српском народу не наилази на одобравање.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ризикујући живот фотографисао најтеже злочине НАТО пакта 1999. године на Косову и Метохији - КМ Новине

Ризикујући живот фотографисао злочине НАТО пакта 1999. године Од 1999. године становник је Београда, рођен је у Приштини а већ од првог дана свог живота носилац је једног од најчувенијих имена српске историје - Вук Бранковић. Да околност буде упечатљивија и јесте потомак управо те лозе од којих је Вук био господар Приштине.




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО агресија - нови геноцид над Србима! - КМ Новине

НАТО агресија - нови геноцид над Србима! #NATO #Agresija #Kosovo #Metohija #Srbija #Rat #Šiptari #Albanci #Srbi Незапамћени злочин и највећи кукавичлук у историји ратовања, 20 година од НАТО агресије на Србију. Америчка мржња према православном српском народу згрозила је сваког честитог човека на планети. Аутор: Биљана Живковић* НАТО агресију ми, Срби, никада нећемо заборавити!




ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ђани Виола: Били сте осуђени на смрт - КМ Новине

Ђани Виола: Били сте осуђени на смрт #NATO #Agresija #Srbija #Bosna #Kosovo #Metohija #DjaniViola Нарочито је важно што Виола аргументовано и систематски демонтира медијске лажи, које су пре свих пласирале САД и НАТО, током ратова на простору бивше Југославије.







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2020 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине