Вести:

Thursday, April 16, 2015

Да ли Вучић прима брата по крви (Тачија) па нема осећај да крвника прима?

Thursday, April 16, 2015 | КМ новине 0

Евентуални, иако мало могући долазак Хашима Тачија у Београд, изазвао је бројне реакције српског народа, не само са КиМ већ уопште.Већ има позива на отпор овом понижењу српског народа и оштру реакцију. Хоће ли их евентуална посета ратног злочинца Хашима Тачија Београду испровоцирати и изазвати и немире који се дуго наслућују у Србији? Ево једног од јавних писама, у целости и неизмењеног, са друштвене мреже Фејсбук.

Још једна потврда издаје српске државе, српског народа и српских интереса. Још једном нас убијају. Још једном нас издају. И ми ћутимо. И ми савијамо главу. И ми окрећемо још један образ јер храбрости немамо. Други би јасно и гласно одбранили себе и своју децу, часно и поштено, онако како доликује народима светле прошлости, али ми – НЕ ! МИ ЋУТИМО ПРЕД ОЧИГЛЕДНОМ ИЗДАЈОМ !

Шта да очекујемо у будућности када у садашњости мирно посматрамо оне који нам секу грану будућности ! АКО СЕ ЋУТИ НИ БУДУНОСТИ НЕМА ! АКО СЕ НЕ ПРУЖИ ОТПОР ТИРАНИНУ – КРВНИК ЋЕ НАСТАВИТИ СВОЈ КРВАВИ ПИР ! АКО СЕ ЈАСНО НЕ СТАВИ ДО ЗНАЊА ДА ЈЕ ДОСТА, онда нема оправдања због тога што будућности немамо.

Зар је ћутањем заслужујемо ? Зар се будућност наше деце добија лежањем у кревету и бусањем у јуначке груди заштићени лажним именима на друштвеним мрежама?

ДА ЛИ СМО МИ ЛАЖНИ, А ЧИЊЕНИЦА ДА БУДУЋНОСТ НЕМАМО ПРАВА јер је нисмо ни заслужили тако млитави, дволични, кукавичког карактера. Зар само знамо да кукамо, просијачимо, мољакамо, лижемо туђе тањире за милостињу од оних који би на нашем месту достојанствено показали својим делима – ДОСТА !

Још једна потврда режима Александра Вучића да су плаћеници крвника српске деце и омладине. Још једна потврда да све што су изговорили јесте лаж еутаназије српског народа који полако нестаје.

ДОЛАЗИ ХАШИМ ТАЧИ ЗВАНИ ЗМИЈА ОСУЂЕН ЗБОГ ТЕРОРИСТИЧКИХ НЕДЕЛА НЕЗАПАМЋЕНОГ ГЕНОЦИДА НАД СРБИМА ! ДОЛАЗИ ХАШИМ ТАЧИ КОЈИ ЈЕ НА ПОТРЕНИЦИ ИНТЕРПОЛА ! Долази Хашим Тачи да га издајници рода свога угосте и пруже руку пријатељства. Ко има образа да се са крвавом руком рукује ? Само онај чији је образ пенџетиран, а савест не постоји као морална категорија.

Или то Александар Вучић прима брата по крви, па нема осећај да крвника загрљајем дочекује ?!

Шетаће се Хашим Тачи улицама Београда. Загледаће по Србији да види колико је посла обавио, колико нас је побио, колико нас је остало, да ли смо довољно ментално затупљени пропагандом Тонија Блера чији су наследници он и Александар Вучић.

Доћи ће Хашим Тачи као победник да се још једном иживљава над погинулима, да коначно понизи гробове оне који су бранили свој праг и своју децу. Својом слободном шетњом у Београду ући ће у историју као победник, а браниоци ће вољом Александра Вучића бити означени као губитници.

#Taci #beograd #Kmnovine
Април у Београду / Илустрација: Иван Максимовић, КМ новине - клик за увећање

ДОКЛЕ ? ДА ЛИ СРБА ЈОШ УВЕК ИМА ? Или смо сви постали Александар Вучић и ћутањем оправдавамо његову издају ? Да ли ми то ћутањем признајемо моћ Александар Вучића ? Да ли је ’’ Змија ’’ толико јак, или смо ми толико слаби ? Да ли је ’’ Змија ’’ толико паметан, а ми толико глупи ? Да ли је ’’ Змија ’’ толико лукав, а ми тако наивни ? ИЛИ СМО И МИ ПОСТАЛИ ЖРТВЕ ХАШИМА ТАЧИЈА, АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И ЊИХОВОГ ДУХОВНОГ ОЦА, ТОНИЈА БЛЕРА, ЈЕР СМО ЗАБОРАВИЛИ ШТА ЗНАЧИ ПОНОС, ЧАСТ И ДОСТОЈАНСТВО ?

Наши гробови не ћуте ! Наши гробови су пред издајом занемели, јер их пуне по други пут. Наши гробови се нас стиде ! Наше жртве немају коме да туже крвнике ! НАШИМ ЋУТАЊЕМ ИЗДАЛИ СМО СЕБЕ !

Александар Вучић и његови подрепаши раде САМО за себе, а нас нема ко да брани ? Запитајмо се, да ли смо заслужили да нас овакве ико икада одбрани или смо пример у светској историји народа који је сам себи пљунуо у лице ?

ПОКАЖИМО ’’ ЗМИЈИ ’’ ДА НАС ЈОШ УВЕК ИМА И ДА ТРЕБА ДА НАС СЕ ПЛАШИ КАО НЕКАД НА КОШАРАМА !
И НЕ САМО ОН !Сретен Спасић

Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.