Вести:

недеља, 19. април 2015.

ХАШИМЕ - ДОБРОДОШАО!

недеља, 19. април 2015. | КМ новине 0

Чујемо ових дана каквим нас све новим понижењима припремају. НЕ браћо Срби, ништа није довољно, не варајте се!

Хашим Тачи из времена када је Србија знала како се са терористима поступа.



Нема краја нашој голготи до Крста и распећа! Само да останемо на правој страни до тада и да ако страдамо да то буде на путу правде и истине Божје!

Пре 626 година наши преци су се налазили пред истом дилемом - коме ли се приволети царству? Да ли најјачој сили која надире ка нашој земљи и хоће да је освоји, да ли се њој приклонити и живети у земаљском царству изобиља али понижен и погажен, или стати непријатељу на пут по цену овоземаљског али бранити Божије и остати са Богом, макар дали и оно највредније што имамо а то је живот.

Ништа није другачије ни сад, суштина је остала иста и питање пред нама а највише пред предводницима народа је остало исто - коме ли се приволети царству?

Хашим Тачи као један од предводника терористичких јединица УЧК има тоне српски крви на својим рукама. Косово и Метохија су окупирани и он се зове премијер те самозване земље. Остатак Србије се води као слободан иако сви знамо да то није случај у практичном смислу. Али то што се макар званично водимо као слободна територија даје нам за право у име свих породица завијених у црно да кажемо - Добро нам дошао Хашиме али ми да те дочекамо још на аеродрому!

Ако буде долазио Хашим Тачи у овај део Србије онда сам убеђен да ће бити јако пуно нас којима је неко завршио у Жутој кући или каквој јами да га дочекамо да му се захвалимо на свим тим делима.

Српство сном мртвијем спава али за ово би се из мртвих пробудило! Не опипавајте нам пулс да не бисте ишчачкали мечку! Што је много - много је!


"Жута кућа"...
Напад на српску децу код Гораждевца

Сахрана деце, Гораждевац...

Дачић Тачију... политички сусрет...
Тачијеви терористи са одсеченим главама Срба
Убијени Срба, Страо Грацко јун 1999.
Тачија су први признали безаконици у СПЦ

Хиљаде је оваквих докумената, хиљаде је људи са именом и презименом, чији очеви, браћа и најближи живе расељени по разним српским градовима ван Косова и Метохије... Сви ћемо дочекати Хашима да му се захвалимо на свему овоме... 

Закључајте тему до даљњег, па да откључамо после да се договоримо ко ће да умеси погачу а ко со да понесе, да дочекамо човека...


Извор: Делије.нет

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине