Вести:

четвртак, 23. април 2015.

ВАЖНО: Пајтић припрема подвалу на Косову сутра

четвртак, 23. април 2015. | КМ новине 0

Бојан Пајтић борави данас и сутра на КиМ где је уручио помоћ народним кухињама и узурпираној Епархији рашко-призренској, али...

Бајатовић и Пајтић

Према информацијама које "КМ Новине" имају, ова прилика ће бити искоришћена за личну промоцију и исцениране догађаје. Наиме, читав план се строго држи у тајности али оквирне информације које постоје као својеврсне инструкције за оне који би требало да изрежирају ову драму, стигле су до нас.


Према нашим сазнањим Пајтића ће највероватније сутра на административном прелазу или на неком другом месту на путу кући дуж путева на северу Косова, пресрести нека од тзв "косовских" безбедносиних служби и малтретирати због доласка, докумената или његовог политичког положаја. Већ смо рекли да се детаљи ове акције држе у строгој тајности чак и од самих радника који то треба да отпрате али оквирно се зна да ће Пајтић бити "малтретиран" пред камерама.

То не морају нужно да буду припадници шиптарске заједнице на Косову и Метохији већ, као и у Вулиновом случају, могу да буду Срби запослени у тим институцијама који су хапсили, застрашивали и радили друге акције присиљавања на излазак на шиптарске изборе на сверу КиМ по Вулином (читај: Марка Кнежевића) налогу и смерницама.


Тада је, поређења ради, један од разбијача изборних кутија ухапшен од стране косовске полиције али је након десетак минута, на путу ка Приштини где је требало да буде испитан, стигло наређење да се полицијско возило врати у Косовску Митровицу а ухапшеи ослободи без икаквих белешки о привођењу, дакле без трагова. Изборне кутије у Косовској Митровици су ломљене онда када се схватило да су шиптарски избори бојкотовани и пропали те је било неопходно обезбедити алиби за њихово понављање и одржавање на целој територији КиМ како је зацртано издајничким Бриселским договором.

За "изношење у јавност" овог "инцидента" и "страдања" кроз која ће Пајтић проћи, задужени су радници спинерске телевизије "Мост" из Звечана. Ова телевизија се налази под пуном контролом Владине Канцеларије за Косово и Метохију и ради као својеврсна испостава и инфо-служба ове институције медијски подржавајући велеиздајничку политику Владе Србије према Косову и Метохији. У управном одбору ове телевизије званично је запослен и налази се на платном списку Марко Кнежевић, иначе запослен и у Одељењу за медије канцеларије за КиМ. Таблоид је о њему писао како се констатно налази уз Александра Вулина који му верује и држи га уз себе а то није чудно јер су му спиновање и пропаганда један од главних задатака а очекивана ситуација са Бојаном Пајтићем је догађај за који је "наређење стигло одозго".

Он је члан Вулинове "фамозне" странке  "Покрет социјалиста" и поред осталих Вулинових "људи у црном" има веома добро разрађене везе са подземљем.

Иначе, Савет за борбу против корупције крајем марта објавио је извештај о стању медија у Србији који су оцењени као област у којој "влада гвоздени троугао – скривена власничка структура, нетранспарентно финансирање и повезаност са политиком и бизнисом". У том извештају као власници телевизије "Мост" из Звечана именовани су родитељи Душана Бајатовића, доскорашњег потпредседника СПС и директора Србијагаса.

Магазин Таблоид - лист за борбу против мафије, у два наврата је писао о вези Душана Бајатовића и Бојана Пајтића. 

"Бојан Пајтић и Душан Бајатовић имају тајни договор да тотално преузму власт у Војводини тако што ће  иза леђа Драгана Ђиласа и  Ивице Дачића издвојити ДС Војводине из ДС-а Србије а затим ће Душан Бајатовић то исто учинити са својом странком тако што ће Покрајински одбор СПС-а издвојити из СПС-а Србије!" пише Таблоид. У тексту се додаје и да Бојан Пајтић прави нову Војвођанску странку за отцепљење Војводине. "Он већ  увелико иде по радним колективима и тражи од лојалних директора да причају запосленима како ће Војводина добити 2.700 евра по глави становника ако се грађани одлуче да га следе у политици сецесионизма. 

Душан Бајатовић упорно ради на постављању својих, у криминалу дубоко огрезлих чланова Покрајинског СПС-а на кључне позиције у Војводини. Сви они се јавно представљају да су Аутономаши за Пајтићеву линију, као СПС издвојен из СПС-а!"

Дакле, када имамо на једном месту Пајтића и Бајатовића, чији је извођач радова Марко Кнежевић, односно Друг Црни за кога се тврди да је укључен у све црно што се дешавало и што ће се дешавати на Косову и Метохији а у под чијом шапом је и телевизија "Мост" која може да технички изведе један овакав подвиг, може се замислити да смо се нашли у свету медијског Холивуда у Србији чији власници додуше својој публици не дају ни за кокице већ јој и последње узимају.

Шта ће од овога бити истина видећемо већ колико сутра.



Извори:
  • Извештај о стању медија и власништву над њима Савета за борбу против корупције: КЛИКНИ ОВДЕ
  • Писаније о Марку Кнежевићу ака Друг Црни: КЛИКНИ ОВДЕ 
  • Таблоид о Пајтићу и Бајатовићу ТЕКСТ 1 и ТЕКСТ 2



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине