Вести:

недеља, 26. април 2015.

Марко Јакшић: Ни улица са Тачијевим именом у Београду не би била чудо (ВИДЕО)

недеља, 26. април 2015. | КМ новине 0

Долазак Хашима Тачија у Београд који је узбуркао српску јавност, најављен па одјављен, лидера Срба са КиМ Марка Јакшића нимало не чуди, напротив.

Оригинална фотографија: Танјуг, Данило Петерник / Фото манипулација: Иван Максимовић, КМ Новине

У изјави за КМ Новине Јакшић каже да то није никакво чудо с обзиром на то да су српске власти потписале толико споразума, уговора, толико пута осрамотиле српску државу и народ, толико се пута срели са њим а одлично знале да је на потерници МУП-а Србије и да је осуђен на дугогодишњу затворску казну за убиство српских полицајаца и војника.

Јакшића не само да не чуди да у организацији српске актуелне власти Тачи дође у Београд као легитимни политичар а у ствари представник сепаратиста и ратни злочинац, у ствари. 

"Зашто не би, на пример, са њим прошетали и Кнез Михаиловом улицом? Чак мислим да би овој власти и то било мало и да би била спремна и да једној од улица у Београду да име Хашима Тачија" рекао је између осталог Марко Јакшић за КМ Новине.




Припремио: Иван Максимовић

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине