Вести:

Wednesday, April 15, 2015

Васкршње чудо: Господња икона којој ватра не може ништа (ВИДЕО)

Wednesday, April 15, 2015 | КМ новине 0

Грчку православну цркву у Кноксвилу, у источном делу САД, је пламен прогутао на сам Дан васкрсења Христовог, у рано недељно јутро ове 2015. године.Пошто су се парохијани окупили да очисте шут, пронашли су једну занимљиву икону која није изгорела.

„Очигледно је да је висина топлоте била толико велика да се стакло истопило које је покривало икону, али икона је остала неповређена. Баш чудесно! Молим вас да будете у молитви са онима који зову цркву Св. Георгија својим црквеним домом. Много тога треба да се учини, али несумњиво, Бог је са њима!“
– Каже Трој Ставрос, који је икону усликао.
Ова икона је од ДРВЕТА. Дрво гори на 230 степени Целзијуса. Али, стакло се топи на најмањој температури од 1500 степени Целзијуса! Ова икона је морала да истрпи толику температуру… Научна објашњења не могу ово објаснити. Физички, то је немогуће. Део дрвета осликан јајчаном темпером и мастилом требало би да буде потпуно спаљен или бар поцрнео од ужарења и дима. Али, ову икону је Господ сачувао од свега тога. Ја стварно немам речи!
 – Каже Николас Нелсон, студент медицине и члан исте парохије.

Стакло изгорело као најтање платно усред високе температуре али не и икона.

Погледајте такође: ЧУДО У СИРИЈИ

Припремила екипа ФБ странице „Православље живот вечни“

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.