Вести:

субота, 18. април 2015.

Спасић: Жртве оптужују доказаног злочинца Тачија

субота, 18. април 2015. | КМ новине 0

Сима Спасић, председник Удружења киднапованих и убијених на КиМ (http://kosmetskezrtve.org.rs) поводом позивања и најављивања доласка Хашима Тачија Змије у Београд, за КМ Новости најављује пружање конкретног отпора наношењу небивале срамоте српским жртвама и њиховим најближима.

Симо Спасић. Фото: Срђан Крунић


Својим телима ће, каже Спасић, пружити отворени отпор таквом догађају.

"Пошто такве НВО као што је 'Омладински одбор за образовање', пошто такве људе у Србији, у држави Београд, не дотичу српске жртве, пошто они имају смелости да угошћују предратног, ратног и послератог злочинца Хашима Тачија Змију, породице киднапованих и убијених на КиМ ће у периоду 23-25. априла блокирати прилазе хотелу Метропол где плаћеничке НВО планирају да угосте злочинца Тачија" најављује он.

Породице киднапованих и убијених на КиМ ће испред хотела Метропол донети 'Српски зид плача - косметске жртве' са више од 2.500 фотографија киднапованих и убијених цивила, полицајаца и војника.

Преко 2.500 српских жртава. Фото: Срђан Крунић


"Тих више од 2.500 фотографија са именом и презименом и даље оптужују овог доказаног крволока, а ми њихове породице и даље одлучно тражимо правду за своје мајке и очеве, жене и мужеве, синове и кћери, баке и деке, за своју браћу и сестре. Од борбе за истину и правду за српске жртве никада нећемо одустати!" каже Спасић.

Свако од нас се налази међу 2.500 наше браће и сестара на Српском зиду плача - када су њих мучили и масакрирали Тачи и његови кољачи су мислили на сваког од нас! Мирење са злочинцима је само припремање нових злочина.

Људски је заштитити свој и живот својих ближњих и не дозволити марширање нескривеног зла и неправде кроз наше животе.

Фото: Срђан Крунић


Спасићево страдање од стране терориста Хашима Тачија учинило га је компететнијим саговорником за размишљање о односима према њему од било ког корумпираног и поводљивог политичара из српске власти у Београду.



За КМ Новине: Срђан Крунић

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине