Вести:

четвртак, 19. март 2015.

О хапшењу Почуче и сарадника у убиству у покушају српских добровољаца (фото)

четвртак, 19. март 2015. | КМ новине 0

''Комплетније информације ће бити на сајту анти мајдана. За сада оволико'' написао је Дејан Берић, српски добровољац у Новорусији поводом хапшења Почуче и његових сарадника.



Преносимо објаву Берића у целости а која садржи објашњења и фотографије поводом овог догађаја.

Питање што сам поставио, за пасош, је било чисто информативно. Иначе пасош је од: Владо Станић, рођен 10.02.1991 године са пребивалиштем у Шајкашу, ул. Петра Драпшина 10,1 издат у Новом Саду 04.10.2013 године. Као што се види на слици број пасоса на биометриском делу је 011448570 док је на самом пасошу број 01193114 . Ако већ наше службе хоће да се баве својим послом ево им подаци па нека расветљавају како је то и зашто урађено.



Човек, ако се тако уопште може назвати, је био у Француској  затим Србији да би дошао до Москве, до Горана Ранисављевића Геровца. Са још неколико српских момака. Ништа то не би било чудно да му задатак није био да убије командира назови српског хусарског пука и официра министарства одбране ДНРа то јест мене.


Такође друштво му прави славни манекен Радомир Почуча из других разлога. А то је диверзантска делатност, не класична већ информативна у уништавању свих група где се Срби појављују. Веома успешно је то одрадио са Српско - Француском бригадом. Покушај формирања Српског Хусарског Пука је такође део те приче. Требало је сјединити што више Срба на једно место и обезвредити их.

По свој прилици "капетан", командир назови пука, је дошао срцем као и прва група од четири момка и дошли су стварно да се боре за заштиту народа Новорусије и против фашиста.

 Пошто они нису контали да је пук створен из другог разлога Геровац шаље нову групу која је требала да елиминише капетана и мене. Иначе, да не буде забуне, Килер Влада је све признао.

Мало касније цће бити и преписке где се Горан Геровац позива на Бога и издаје им наређење да изврше убиства. Иначе сви нови су требали да учествују у томе. Међутим Влада као главни сурови " УБИЦА" је био извршитељ. Други су се предомислили што их је спасило.

Касније више информација сад слике пасоша и двојице шмокљана који су кренули да проспу српску крв.




Иначе у једном делу преписке Почуча обећава да ће Вујића скратити за главу. Такође преписка да се преко човека из, Америке који има везу у Пољској, доносе њима униформе и да се они Америма и Пољацима на неки начин одуже. Нећемо објављивати имена неких људи који су их финасирали јер су можда то радили чиста срца да помогну борбу верујући у српство. А паре су, као што сам давно причао завршавале у џеповима Геровца и трошиле се немилице.

Остали који се налазе у Српском хусарском пуку, су добро.
Свима су одузета сва средства везе, телефони, компјутери  највероватније неће бити враћени, као ни друга опрема сем личних ствари.


Укратко. ко их назове српским хусарским пуком вређа све Србе.

Породицама оних чији се синови налазе у том, назови пуку, само да знају да су сви добро и из оправданог разлога не могу да се јаве.


Дејан Берић - Деки Србија


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине