Вести:

недеља, 1. март 2015.

''Новорусија ТВ'' представила нови документарни филм ~Украина инферно~ (видео)

недеља, 1. март 2015. | КМ новине 0

Филм се бави прошлогодишњим догађајима. Резултатима политичког преврата, када је уз помоћ приватне војске режим у Кијеву незаконито свргао власт и покренуо политику мржње према Русији.

  Изазивање бруталног рата на истоку бивше Украјине наставља се и данас убијањем цивила и сопственог становништва без назнака да ће Кијев престати са тим. Напротив, режим свакодневно наставља да уништава сопствени народ.

"Ако погледају овај филм становници централне и западне Украјине, видеће право лице сукоба у Украјини и сазнаће истину о рату у Донбасу. Можда ће овај филм пробудити људскост у сродним душама. Можда ће се стегнути срца мајки када виде живот деце у подрумима Донбаса. На крају, можда ће се Украјинци замислити над својим животом који им уништавају морално, претварајући их у безвољну масу под утицајем лажних прича" каже се у образложењу филма Новорусије ТВ.

Филм носи ознаку 18+ због сцена узнемирујућег садржаја. Старији би свакако требали да га погледају да би се још једном упознали са резултатима полтике Европске уније и свега што она подржава. Како у бившој Украјини тако и у српским земљама.

 
Новорусија ТВ је канал који је редовно прати ратне сукобе у источном делу бивше Украјине и о њима извештава.

Извор: "Новорусија ТВ"


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине