Вести:

среда, 25. март 2015.

Председник Врховног суда Србије признао велеиздају Косова и Метохије!

среда, 25. март 2015. | КМ новине 0

''Бета'' је данас пренела вест о административном пензионисању српских судија са Косова и Метохије услед илегалног и криминалног гашења српског правосуђа у овој покрајини.

Поносан на рад и рад Суда на чијем је челу... Драгомира Милојевића


До те информације дошло се на представљању Годишњег извештаја о раду Врховног касационог суда и судова опште и посебне надлежности за 2014. годину а на конференцији за новинаре одржаној у овом суду.

У вести агенције "Бета" која се конкретно односи на положај српских судија на Косову и Метохији, после гашења Судова који раде по законима републике Србије договорених у Бриселу између српских власти и представника шиптарских сепаратиста, провукло се и признање Председника Врховног касационог суда Србије, Драгомира Милојевића о велеиздаји Косова и Метохије од стране српске власти и њихових послушника у домаћим државним институцијама.

Миливојевић је данас изјавио да "судије које не буду конкурисале и не желе да се интегришу у правосудни систем Косова, остају судије Србије".

Милојевић је на конференцији за новинаре рекао да судије имају право да се пензионишу или да буду премештени у неки други суд.

"Сигурно је да неће остати без посла и остаће судије ове земље", истакао је Милојевић.

Он није навео које "државе" и чије су онда судије које су пристале да се "интегришу"? Или је то питање сувишно после овакве изјаве...

Ово признање ће свакако добро доћи у тренутку када држава Србија поврати своју снагу и пуну државност, пре свега у Београду, и пред тадашњим а не овако срманим "Судовима", буде водила процес за повраћај своје државности и части а против свих оних који су у велеиздаји Косова и Метохије учествовали, спроводили је, подржавали или је прећутали.

Милојевић је још прецизирао да је у току припрема административног пензионисања судија које су распоређене на Косову и да њих има између 70 и 80.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине