Вести:

уторак, 10. март 2015.

Филм ''Енклава'' 17-тог марта у Звечану

уторак, 10. март 2015. | КМ новине 0

Филм ''Енклава'' биће приказан у Звечану на годишњицу мартовског Погрома.

Ненад Јездић у филму Енклава



Детаљније се не може сазнати јер је ова вест процурела из владине канцеларије за Косово и Метохију. Опортунисти из ове несрећне установе су толико били пуни себе да нису стигли чак ни да наведу име редитеља овог филма, Горана Радовановића. Ако су га знали, наравно, јер се не помиње талко често у медијима попут имена Иване Шпановић па га је Премијер опет заборавио.

Редитељ не зна како да изброји државне паре
Опортунисти, којима је учешће у раду Канцеларије за Косово и Метохију прилика да се "ограде", то јест дођу до извесне материјалне користи на велику штету национаног српског бића и државе, изјаву свом службеном гласилу а некада веома цењеном "Јединству", искористили су да наброје своје заслуге за туђе идеје.

То је иначе идеја Димитрија Војнова и групе филмских радника Србије који су тражили да се више филмова сними о Косову и Метохији а што је држава, као и ова Канцеларија за КиМ, искористила да се саморекламира и опере новац којим располаже. У прилог им иде и то што на КиМ све медије контролишу а у соатлим деловима Србије су сви ионако режимски па никаквих проблема нема.

О премијери филма и свему што ће уследити сазнаћемо више 17. марта у биоскопу у Звечану.



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине