Вести:

уторак, 24. фебруар 2015.

ЕУ и ''пријатељи'' режима у Београду, званично правдају злочине Шиптара над Србима!

уторак, 24. фебруар 2015. | КМ новине 0

После Еуромајдана ЕУ и над Косовом и Метохијом показала своју неонацистичку природу. Злочини над Србима као и погром преко 250.000 Срба за њих су званично - оправдани!


Нацртом резолуције, коју је подржао Спољнополитички одбор (СПО) ЕП "подстиче се преосталих пет држава чланица ЕУ да признају тзв., "Косово", јер би се тиме додатно омогућила - нормализација односа Београда и Приштине".

Ту се такође додаје да шиптарска влада "мора дати и предност успостављању и сарадњи с посебним судом за ратне злочине, чиме ће се Косову помоћи да се суочи са својом прошлошћу".

После најаве шефице америчког Конзулата у Приштини да је терористичка УЋК водила "славну борбу" као и да се њима неће судити за злочине, а читав суд оснива непризната и лажна творевина сепаратиста са КиМ, остаје само да објаве како и у српским уџбеницима треба изучавати подвиге шиптарских терориста са КиМ.

У овом документу о којем ће сутра гласати СПО ЕП, наводи се да је дошло до напретка у слободи кретања. Ту се једино мисли на срамне уступке које је српска власт починила у Бриселу, дозвољавајући Шиптарима да се и остатком државе крећу лажним документима. О Србима који ни 16 година после НАТО агресије не могу да изађу слободно из својих села, нема ни речи.

Даље се Србија и тзв., "Косово" позивају да наставе с потпуним спровођењем већ постигнутих споразума, укључујући доделу Косову посебног међународног телефонског позивног броја. Оваква бестидност неонацитичке Европске уније могућа је једино услед срамног понашања српских представника власти који то чине или из страха од суда или због шаке њиховог новца.

Нацрт резолуције је подржан, а једине оштре примедбе је ставио један француски посланик који је рекао да је против овог документа зато што се нигде не спомиње да су Албанци починили злочине над Србима и да је у "тој покрајини извршено етничко чишћење Срба", будући да преко двеста хиљада српских избеглице не могу да се врате у своје домове.

 
Улрике Луначек - девијантност у сваком погледу

Аустријска посланица Зелених и заговорница "слободног изражавања" мужеложника и лезбејки, Улрике Луначек, која је припремила нацрт резолуције, то је образложила тиме да треба разумети шта се догодило на Косову, будући да је режим бившег српског председника Слободана Милошевића такође починио злочине над Албанцима.

Ове злочине наравно да вам нико неће навести јер их није ни било у обиму који би превазилазио уобичајена ратна дејства у која су српски органи безбедности били увучени услед бесомучних и подмиклих напада терориста ОВК.

На опаску да је Косово "легло криминала", она је одговорила да криминал постоји и у другим земљама и навела суђење за корупцију једне банке у Аустрији. На тај начин је аболирала трговину органима киднапованих Срба, трговину белим робљем, трговину оружјем и царство наркотика које је успостављено на КиМ. Такође сва рушења, паљења, разарања, убијања, скрнављења светиња, домова, гробаља као и узурпацију имовине. Свга тога у Аустрији никада није ни било али свеједно ионако је та држава главни оснивач Албаније као државе уопште.


Однос ЕУ према Србији - већ виђено
 Према нацрту резолуције, постигнути су одређени помаци у правосуђу, мада постоји "снажна забринутост у погледу независности, одговорности, непристраности и делотворности судија, тужилаца и рада Судског већа Косова". Све говори о каквом је помаку реч.

СПО ЕП сматра да "треба наставити рад на припремама за потпуни пренос надлежности Еулекса на косовске власти".

Изражава се, међутим, "забринутост због изостанка почетног напретка у борби против корупције и организованог криминала, што је велика препрека за демократски, друштвени и привредни развој Косова". Дакле, дефиниција која ни једном делом не иде уз тзв., "Косово" али лепо звучи а многима је то сасвим довољно.

"Један од приоритета нове владе јесте стварање оружаних снага Косова", додају парламентарци ЕУ и наводе да се "начело територијалне одбране схвата као део националног суверенитета".
На ово ће Александар Вучић или можда наш председник вероватно рећи да је то статусно неутрална тачка посматрања ствари баш као и Бриселски споразум који је основа ове резолуције у нацрту.
 

Они указују на то да су "остварени помаци у вези са севером Косова, посебно у погледу избора градоначелника одржаних на целом подручју Косова и већег броја пројеката на северу који се финансирају средствима ЕУ".

Подршка стиже са свих страна
Спољнополитички одбор ЕП подвлачи да "треба наставити напоре за стварање савеза српских општина, чиме би се паралелне структуре још више учиниле сувишним, а потребни су додатни стални напори за приближавање албанске и српске заједнице".
Такође се поздравља рад Специјалног истражног тима Еулекса и извештај објављен у августу 2014, "у којем су изнесени уверљиви докази против одређених бивших виших старешина Ослободилачке Војске Косова, али не и ОВК у целини".

У циљу истраге доказа о тим злочинима се, како се додаје, "поздравља захтев за стварање посебног суда који ће деловати у склопу косовског правосуђа, али са судским већем у Холандији".


Шта се може очекивати од једног "суда" који ће водити припадници терористичке УЋК а у земљи у којој је краљица наградила пилоте који су бомбама засипали Србију? Подсетите се ОВДЕ

Европски парламент, у даљем нацрту резолуције, опрашта сва поткупљивања унутар Еулекса и каже да је "забринут због недавних оптужби за корупцију унутар Еулекса, али верује да је исија ЕУ имала и да би још требало и могла да одигра важну улогу на Косову".

Парламент стога поздравља брзу одлуку Високе представнице ЕУ Федерике Могерини да се именује и независан стручњак са задатком да испита те оптужбе.
ЕП позива Косово да усвоји делотворно законодавство за медије "којим ће се зајамчити слобода изражавања, а и даље је забринут због претњи и напада на новинаре.
"Убила их ЕУ похлепа"
Онда се јавно баве и кривотворењем и то актуелних догађаја! У резолуцији се "изражава снажна забринутост због недавног пораста броја грађана који напуштају Косово и одлазе у државе ЕУ, укључујући Роме, Ашкалије и Албанце". Ово је први пут да се уз Шиптаре помињу и друге нације и народи што само служи за прикривање стварних догађаја.

Зато се "приштинске власти позивају да се делотворно боре против злочиначких мрежа које се баве трговином људима и да јасно образложе јавности да је мала вероватноћа да ће захтеви за азил бити одобрени".


Срамна творевина у коју је Европска унија израсла, са активни заступањем нацистичких ставова и Хитлерових идеја - није место у које би српски народ могао да гледа нити српска држава да стреми. Срби су одувек били ти који су се против безакоња и фашистички настројених струја борили и никада са њима нису правили савезе. Ни војне, ни економске. Нема разлога да се то чини и овај пут.

Европљани којима се још увек са руку није испрала крв крагујевачких ђака, 12 бањалућких беба, бомбардовања Срба у Републици Српској током 90-тих, НАТО агресије 1999-те, мартовског погрома 2004-те, рањених Срба на северу Косова 2012-те, Одесе, Еуромајдана, истока Украјине... у Србији би једино требали бити људи за избегавање.

Ако председник Србије мисли да му такви људи, са овако бестидним и бескрупулозним идејама нису непријатељи, нека их води, што би наш народ рекао, "код себе кући".



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине