Вести:

недеља, 8. фебруар 2015.

М Јакшић: српски преговарачи су сервис за испуњавање жеља Брисела (видео)

недеља, 8. фебруар 2015. | КМ новине 0

Пред нову рунду преговора, сутра у Бриселу, желели смо да знамо како на њих гледа неко са потпуно супротним ставовима од оних које је српска власт заузела.

Др Марко Јакшић: Лажи су провидне, није се мрало овим правцем
Доктор Марко Јакшић, легални представник Срба са севера Косова и Метохије један је најактивнијих бораца против велеиздајничке политике која се води из Београда, како је више пута поновио. Због тога је, разуме, често трпео нападе, клевете, прогон али пред законом није против њега вођен поступак ни за саобраћајни прекршај.

О сутрашњим преговорима он каже да су то обавезе ове власти која их је прихватила "када је дошла на владарски престо у Србији" а оне се своде на заокруживање шиптарске творевине на простору Косова и Метохије. јакшић сматра да преговори неће донети ништа ново јер је "ова власт, пре свега, сервис за испуњавање жеља Брисела и Вашингтона".

Тако да ће се тамо десити "о што од њих буду захтевали Брисел и вашингтон" рекао је Јакшић за "КМ Новине". Он је изнео још низ аргумената којиразоткривају лаћ и сплетке које српска власт користи како би заварала српски народ и довршила нечастан посао кога се латила. О томе можете чути у видео прилогу.

 
После паузе од готово годину дана у Бриселу ће сутр поново доћи до сусрета представника сепаратистичких струја са Косова и Метохије и дилетантских носилаца српске власти из Београда.

Режимски и цензурисани медији представљају то као "сусрет на највишем политичком нивоу". У суштини то је скупина људи што уцењених због својих криминалних и терористичких активности, што поткупљених и без трагова живе свести о моралу и части који иду на још један час диктата из политике са катастрофалним последицама по потомке и једних и других. Да заиста желе нешто добро да учине знали би да ће право морати да се врати на своје место одакле га је сада протерала сила.

Припремио: Иван Максимовић


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине