Вести:

недеља, 22. фебруар 2015.

Амерички политичари којих се српски плаше - блудници и алкохоличари

недеља, 22. фебруар 2015. | КМ новине 0

Западни свет, али не и српска јавност, били су преплављени видео снимком на коме Бајден за рамена, с леђа, држи супругу виског члана Америчке државне администрације док се он испред њих обраћао јавности.


Камере нису дале Бајдену времена да се извуче али - ни он га није тражио. Готово минут је језиво стајао иза забезекнуте госпође која је покушавала да остане прибрана и не направи никакву сцену. Она је у томе успела али се бахати Бајден није трудио.

Одмах након тогa, Јутјуб су преплавили други видео снимци у којима се Бајден исто или много горе понаша. Његова необузданост постала је ствар спрдње, огавдности и одрватности и уопштено, када сео томе говори са дозом хумора, прилично језив потез.

Тако у само једном од текстова посвећених његовом последњем излету у неприличност, у Њу јорк посту, о томе "захвату" аутор каже:

 "У уторак ујутру Џо Бајден је фотографисан са рукама на пузајући-изазован неприкладан начин на раменима много млађе жене - супруге (америчког) Секретара одбране у тренутку док се заклињао ступајући на нову дужност и држао их... држао их... држао их... пуних 28 секунди!

Када је Бајден коначно пустио, могли сте да видите Стефани Картер како опушта своја рамена пошто су била врло напетадок су се његове руке одмарале на њима. Постоји видео снимак. Неки од редитеља великих филмских компанија ће сигурно адаптирати овај тренутакза један од оних "аматерских снимака" из филмова страве и ужаса - "Паранормалне активности 6: Бајденинг"

Само месец дана раније он се нашао на видео снимку покушавајући очајнички непријатно да пољуби 13-наестогодишњу девојчицу, ћерку једног од америчких сенатора. Девојчица је изгледала као да жели да се земља отвори и прогута је. Касније је изјавила да је Бајден био фин и причао јој о својој ћерки Ешли али видео јасно приказује Бајдена који се попут мачке уз дете, припио уз њене уши".



Аутор се не задржава само на његовим девијантним аспирацијама већ заправо алудира на Бајденову "интелигенцију" која му дозвољава да себи приушти овакве испаде у јавности.

А ово није једини који тако говори. Почетком новембра прошле године текстса насловом "овог новембра Бајден може постати најмоћнији човек на свету", почиње реченицом "Бајден је комплетни идиот". Наставак текста објашњава зашто.

Бајден је прво примљен у Високим Дечанима (лево) упркос забрани односно не давању благослова за ту посету надлежног епископа Артемија. А онда је уживао у захвалности Шиптара што им је омогућио некажњено бављење тероризмом и вршење злочина над клиром и светињама СПЦ на Косову и Метохији (десно). Ово није једини сусрет ни црквеног клира са њим нити српских политичара.

Данас америчка мрежа АБЦ објављује интервју под називом "Један податак о Хилари Клинтон који вас може потпуно изненадити". Интервју са Ејми Чозик, политичким коментатором Њујорк Тајмса која се бави могућим објављивањем Клинтонове у председничкој трци ове године, открива један податак који се чини занимљивим. На питање штаје највише изненадило новинарку приликом новинарских сусрета и временом које је провела са Хилари Клинтон, она кратко одговара.

"Хммм. Воли да пије. Били смо са њом на кампањи током 2008. широм Америке и медији су пренели како је она говорила сликовито како би придобила гласаче. Хм, није".

Сличне особине, безакоње и изопаченос испољавани су од америчких председника и високих званичника деценијама уназад над Србијом. Управо је и Бил Клинтон због афере са Моником Левински бомбардовао Србију како би наводно заштитио УЋК, неколико месеци пре тога уписану на листу терористичких организација.

То је једино што се није мењало када је наш народ и наша држава у питању. Али се зато све друго мењало па и однос српских политичара и цркве према њима. Тако смо имали у гостима и Хилари Клинтон у Грачаници, заједно са ђавољим симболима око ње.


Кристофер Дел, шеф америчког Конзулата у Приштини гестикулира иза леша Хилари Клинтон током њене посете Грачаници. Дел је један од најзаслужнијих помагача незаконите смене епископа у Епархији рашко-призренској и то зато што владика Атемије није дао Бајдену благослов да посети манастир Дечане. Да ли је ово случајно ухваћен тренутак? Можда довољно говори чињеница да је баш овом фотографијом Хилари Клинто започела свој извештај о посети манастиру Грачаница, на њеном личном блогу одакле су и ове фотографије.
Пажљиво праћење излагања док се Клинтонова смеши. Гестикулирање је, што се види из ове две фотографије, мало дуже трајало.
Последњих година су они радо виђани у Србији, била на окупираном Косову било у осталом делу Србије, тачније престоници. А они се нису мењали. Променила се српска политичка власт и српска црквена власт. Безакоње, разврат и бахатост, од када су са њима постали пријатељи, испуњава и странице српских новина. Никада више кршених закона и бахатог понашања а никада мање кажњених за то.

Можда ћемо због тога сви скупа бити кажњени? Јер такво стање није одрживо.

Извори:

Слободни медији неће рећи да је Бајден морон
Једна ствар која вас може изненадити код Хилари Клинтон
Овог новембра Бајден може постати најмоћнији човек на свету


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине