Вести:

среда, 25. фебруар 2015.

Срамота! Злочиначку резолуцију ЕУ аналитичари у Београду сматрају ''позитивном''

среда, 25. фебруар 2015. | КМ новине 0

Пре два дана Европском парламенту је представљен нацрт нове Резолуције у Србији - најмању руку злочиначки!

Бомбардовали Србију из мржње, да би отели КиМ, а сада им се захваљујемо.

Нови нацрт Резолуције који аболира све злочине над Србима на Косову и Метохији са оправдањем да је "и Милошевићев режим чинио злочине над Албанцима" а којих сасвим потврђено - није било, аналитичари су у Београду назвали - позитивним кораком! Ово је изговорила ауторка ове Резолуције Улрике Луначек али се због њене изопачене природе, или неког другог разлога, "позитивне поруке" приписују шефу парламентарне групе за Србију, Едуарду Кукену, малтене  политичком анонимусу у Србији. вероватно да би се допринело утиску "неутралности".

Осврт на ту резолуцију можете прочитатуи КЛИКОМ НА ВЕЗУ ДО СТРАНЕ тако да нећемо детаљно понављати изнесене злочиначке намере и потезе. Занимљиво је да је нацрт Резолуције написала Улрике Луначек, предводница покрета особа са изопаченим и девијантним особинама у понашању, такозваном ЛГБТ групацијом.

Такође, у листу "Таблоид" из марта 2013. године пише о овој предводници покрета за "људска права" оних који се као људи најмање понашају а лично се декларишу као припадници разних најизопаченијих групација, чак и горих од ЛГБТ.


Заступница изопачености - Улрике Луначек
 "Њен долазак на Косово, посебна је прича и има везе са њеним лезбијским аспирацијама и ширењу ЛГБТ идеја "на подручја заосталог Балкана", баш међу Албанцима, који су традиционално конзервативни (мада је од тога мало шта остало после доласка Американаца). Наиме, Улрике Луначек се сама пријавила да буде известилац Европског парламента из Приштине, након што је упознала пар Албанки, политичарки, сличне сексуалне орјентације, међу којима се истакла декларисана лезбијка Едита Тахири (бивша представница албанске делегације у преговорима са Србијом), али и председница Косова Атифете Јахјага, која, упркос "службеној удаји за мушкарца", свесно и подсвесно нагиње женском бићу и телу. О томе се на Косову међу Албанцима не говори јавно, али "у пола гласа" за ово сви знају" из поменутог броја "Таблоида".


Колико кошта душа? А. Јоксимовић
 На најновију злочиначку Резолуцију ЕП директорка Центра за спољну политику Александра Јоксимовић у њој препознаје "признање Србији за значајне кораке које је предузела у различитим сферама - од реформског курса до наставка дијалога између Београда и Приштине, уз посредовање ЕУ, подсетивши при томе и недавно постигнути договор о правосуђа, а којим се укидају паралелне институције на Косову".

За овако бесрамно кршење Устава, Јоксимовићева би морала да одговара пред судом, ако не данас онда сигурно - за живота.


За промену Устава - јер је најисплативије. Н. Драгојловић
 Сличног је мишљења и координаторка Националног конвента о ЕУ (НКЕУ) Наташа Драгојловић, која у изјави Танјугу каже да је текст резолуције "усаглашен тако да позитивно звучи и да су поруке добронамерно упућене и ка Србији и ка органима ЕУ који одлучују о отварању првих поглавља".

Из већ наведене критике нацрта ове Резолуције издвојићемо само један део: Аустријска посланица Зелених и заговорница "слободног изражавања" мужеложника и лезбејки, Улрике Луначек, која је припремила нацрт резолуције, прогон преко 250.000 хиљада Срба са Косова и Метохије, као и уништење светиња, гробаља, те узурпацију српске земље и имовине образложила је тиме да треба разумети шта се догодило на Косову, будући да је режим бившег српског председника Слободана Милошевића такође починио злочине над Албанцима. Доказе о тим злочинима никада не износи - јер злочина није ни било!


Срамно слуганство Србије неонацистичкој ЕУ

Срамно је и истински злочиначки да нико у Србији не коментарише нити уопште говори о јавно изнесеној мржњи према Србима и Србији, која није могла а да не буде још једно кривично дело посланика или ЕУ према Србији а да је у Европском парламенту тога било!

Лидер Слободарске партије Аустрије (ФПО) Хајнц-Кристијан Штрахе, новембра прошле године, оптужио је потпредседницу Европског парламента Улрике Луначек да у вези Косова примењује двоструке аршине својим позивом земљама ЕУ које, поштујући међународно право, нису признале Косово да признају независност српске покрајине.


Х. Штрахе - не подноси безакоње ЕУ. А ми?
 Штрахе је нагласио да законска правила, а посебно ако су медјународна, не смеју бити мењана како то ко жели. Он је подсетио да Резолуција УН 1244 недвосмислено каже да је Косово и Метохија аутономни део Републике Србије.

Када се у обзир узме и реакција француског посланика али и европских народа који су последњих дана тражили, од стране оних који су покрајину Косово и Метохија "признали" као независну - повуку та признања и терористичко легло, нарко - кријумчаре и место злочина НАТО алијансе, не тероришу криминалним, протизаконитим "признањима" донетим под утицајем моћних земаља, може се само срамотним назвати ћутање српског народа и бестидне му власти.

Шта је наш циљ ако циљ је Запада пљачка овог дела Србије и обезбеђивање сировог топовског меса из реда косовских Шиптара за њихове ратове? Да ли уопште размишљамо о томе како преживети или на овај начин постајемо највећи мрзитељи сопствене деце и убице њихове будућности?



Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине