Вести:

понедељак, 23. фебруар 2015.

Полицајци и клеветници славе: Јахјага ''одликовала'' Кандићеву

понедељак, 23. фебруар 2015. | КМ новине 0

Бивша припадница тзв ''полиције Косова'' за ''заслуге'' одликовала Наташу Кандић, лажљивицу у име људских права која од њене појаве нису била угроженија.

Чега се паметан стиди, будала се поноси - каже српски народ.


Такозвана ''председница'' квази-Косова Атифете Јахјага одликовала је оне ''који су дали ванредан допринос развоју Косова'' у разним периодима и у различитим областима, међу којима је и Наташа Кандић, одликована медаљом „Мајка Тереза“, преноси Фонд за хуманитарно право.

Поводом седме годишњице нелегално самопроглашене ''независности'' јужне српске покрајине Косово и Метохија, такозвана ''председница'' ове Фрнкенштајн-творевине припадника терористичке УЋК, одликовала је појединце/ке који су дали ванредан допринос развоју Косова у разним периодима и у различитим областима.

Међу одликованима је и оснивачица и чланица управног одбора Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић. Она је одликована медаљом „Мајка Тереза“, која се додељује за допринос у хуманитарним питањима. Мада, посматрајући положај аутохтоног и државотворног народа на Косову и Метохији - Срба, може се рећи да је ово ''одликовање'' уручено за лажне, притвуставне и противзаконите активности које су окосница и основа Наташе Кандић.


Њени напади на Србе који су тражили правду за своје киднаповане од стране терориста из редова УЋК, тачније шамарање једног 80-тогодишњег призренца на скупу у Београду, остало је некажњено због заштите коју ужива од србомрзаца, фашиста и криминалаца са Запада а који својим новцем купују сваки ''ауторитет'' у Србији.

Додуше, Кандићева је примала одликовања и од српских родољуба. Током протеста због самопроглашене "независности" Косова и Метохије.
Ово је врло добар потез јер када прође сво ово безакоње и срам који су се у Србији зацарили, остаће печати на онима чије су руке подупирале баш онима који су Србима резале вратове, силовали и палили куће. Наташа Кандић је једна од предвоника таквих моралних наказа.


Извор: Стање ствари

Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине