Вести:

петак, 30. јануар 2015.

Све што је имао Вулин дао Шиптарима

петак, 30. јануар 2015. | КМ новине 0

"Покрет социјалиста" Александра Вулина више нема права на замену посланика јер је Јаблановића уступио шиптарима са Косова и потрошио своје играче.













Како "Новости" пишу, одласком Александра Јаблановића на место министра у шиптарску, такозвану "владу Косова", клупа за резерве ПС, у српском парламенту, остала је празна. Њега је заменила Горјана Маринковић, 249-та на листи СНС и коалиционих партнера и последњи кандидат ПС-а.

Шеф посланичке групе СНС Зоран Бабић каже да је правило да посланика који поднесе оставку замени следећи са изборне листе из исте странке.

- Они више немају кандидата на листи СНС и не могу да мењају посланике. Што се тиче моје странке, стигли смо до броја 172, које заузима Бранимир Ранчић, неуропсихијатар из Ниша. Он ће данас заменити колегу Владету Костића који је такође изабран за шиптарског градоначелника Грачанице - објашњава Бабић.

Уколико би неко од Вулинових посланика отишао на другу функцију, замена би стигла из друге странке, односно СНС-а.

Посланичке групе мењали су посланике 27 пута од почетка сазива у априлу месецу. То значи да је сваки девети члан првобитног скупштинског тима замењен.Чему све то "Новости" не наводе а резултате и положај становника Србије пратимо у константном опадању.

Александар Вулин је човек који се лично и у јавности највише залагао за успостављање нелегалног система лажне "државе" на територији КиМ.


"Социјална давања" Александра Вулина

У ту сврху потрошено је много новца, искоришћене српске службе безбедности за застрашивање, приморавање и обезбеђивање шиптарских квази-избора" на северу покрајине. Више запаљених аутомобила, подметнуте експлозије које само чудом никога нису убиле, протести и незадовољство испуњавали су те срамне дане. Вулин је Шиптарима учинио много већу услугу него што је мислио да може. Увлачећи политички закржљалог посланика у шиптарску тзв. „владу“ омогућио је да после успостављања нелегалних „институција“ на целој територији покрајине, буде искоришћена прва прилика и срамно одбачен баш тај исти човек.

Парадоксално је то што ће управо због тога Вулин изгубити одређене положаје и посланике у српском парламенту. Народски речено - остаће без власти... Или можда неће? Ко је и до сада поштовао закон па да има право да се на њега позива?






Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине