Вести:

среда, 28. јануар 2015.

600 врста вакцина за контролу мисли кроз аеросоле већ тестиране на људима

среда, 28. јануар 2015. | КМ новине 0

Према документу који ћете управо видети, задњих осам година, државни научници су активно конструисали вирусне вакцине дизајниране да измене мисли и убеђења инфицирајући мозак и потискујући генетску експресију неуролошких ћелија.




Распршивање ових вакцина је тестирано кроз прскање аеросолима са висине, возилима по аутопутевима, кроз водоводе, чак и кроз систем исхране.

Као што ћете видети, у документу и видео линку испод, вакцине су од самог старта намењене и постављене против популације цивила, око 600 врста инфективних вируса је тестирано на људским субјектима. Један од преносних вектора документован у тестирању је врста инфлуенце да се прошири и инфицира ум као пандемија.

Сврха свега овог је да се инфицира ум популације и трансформише људе у оно што влада назива „нормалним“. Са тачке гледишта владе, наравно, „нормално“ значи „послушно и безумно“.

Све ово је описано у видеу и документу који су изашли на површину пре неколико година, али тек сад почињу да се повезују тачке, док државна здравствена политика у Америци убрзава до лудачког нивоа агресију против народа. Погледајте скорашње приче о медицинским киднаповањима у Арканзасу и ЦПС (CPS – Child Protective Services – Сервиси за заштиту деце) киднаповање деце у Аризони за почетнике.


Употреба аеросолних невидљивих вакцина као оруђе
у контроли понашања и промени стања ума

Овај видео, описан као „процурели Пентагон видео“, представља у звуку Била Гејтса научника који објашњава хладно, прорачунатим језиком, како конструисане вакцине могу „елиминисати понашање“ које је сматрано непожељним од стране владе.



Погледајте од 3:00, можете чути овог научника како објашњава да вакцина може „преобратити фанатика у нормалну особу“. Нормална особа, наравно, значи особа која је послушна владајућем ауторитету.

Ево транскрипта ове презентације:

Научник: И то би имало ефекта који ће есенцијално преобратити фанатичну у нормалну особу…
Публика: Како сугеришете да ће ово бити диспенсирано (распршено)? Кроз аеросоле?
Научник: Тренутни план и тестови које смо направили до сада су користили респираторне вирусе попут грипа или рино-вирусе, и ми верујемо да је то задовољавајући начин да се добије изложеност највећег дела популације… и ми смо прилично сигурни да ће ово бити успешан приступ.
Публика: Које је име ове „понуде“?
Научник: Име је FUNVAX, вакцина за религиозни фундаментализам. Предлог је управо емитован, и ја мислим да подаци које сам приказао данас подржавају развој овог пројекта и ми мислимо да он веома обећава.

Погледајте видео овде који носи od USA одељењa за одбрану идентификацију “DOD ID 149AZ2.”



Вирус дизајниран да инфицира ћелије мозга
и промени уверења и понашање


Овај документ на WantToKnow.info чини се објашњава дизајн и намеру вируса у сажетку насловљеном „Квартални ФАНВАКС преглед“ (орг. “Quarterly FunVax Review.”)


                    
http://www.wanttoknow.info/health/funvax070601.pdf

Документ каже:

Циљ ове фазе пројекта ID 149AZ2 је да припреми вирални вектор који ће инхибирати (блокирати) / смањити деловање VMAT2 (везикуларни моноамин транспортер 2 „vesicular monoamine transporter 2“) у људској популацији.
… дизајн дозвољава вирусу да инфицира дисајне путеве где се одвија цитолитичка инфекција (пуцање ћелијског садржаја услед осмотске неравнотеже-дисбаланса) и онда вирус пролази кроз зидове крвних судова и инфицира ћелије мозга.
У документу се даље говори да ће бити „координације између клиничких истраживања и произвођачких група“ током 2007. Ово јасно показује намеру да се овај пројект преведе из фазе истраживања у фазу производње и употребе.
Можете се питати, стога, против кога ће ове вакцине као оружје за контролу ума бити употребљене, зар не? Одговор је ВАС.



Распршивање кроз ваздух, снабдевање путем водовода и возилима на ауто-путевима и инсектима


Према документу о коме говоримо, распршивање модификоване вирусне вакцине је тестирано на шест различитих начина:

Методе су тестиране од: ослобађања на великим висинама, инфицирање путем водовода, преношење инсектима, ширењем помоћу објеката на земљи као што су аутомобили или ширењем из објеката као што је амбалажа и инфекцијом залиха хране, као што су сточни фонд и прехрамбени производи.

Док размишљате о овоме што сте управо прочитали, узмите у разматрање да смо сада, скоро осам година касније, ми сведоци ослобађањањакомараца добијених генетским инжињерингом комбинованим са појавом чудних неуролошких промена код школске деце широм Сједињених Америчких Држава и мистериозним здравственим проблемима широм света.

Распршивање са великих висина ове вирусне вакцине за промену стања свести без сумње је већ постигнуто кроз прскање аеросолима над градовима по шеми „решетке“ често означено као кемтрејлс (chemtrails – хемијски трагови).



Гени „самоубиства“ и тестирање на терену,
будући експерименти


У истом документу, који је горе цитиран, се резимира састанак групе истраживача који се очигледно догодио 21. марта 2007. и где су у дискусији разматране следеће теме:
Предлог за Гене „самоубиства“ (орг. „suicide gene“)
Методе распршивања
Тестирање ефикасности на терену
Инхибитори који би штититли одређену популацију
Прогрес „нокаутирања“ мајмуна (орг. „Monkey knockdown progress“) (мисли се вероватно на студију колективног несвесног у којој су као субјекти коришћени и смењивани мајмуни док се дође у ситуацију да исти чине нешто а да и не знају што то чине, Прим. Прев.)
Будући експерименти

Остале директиве у документу кажу ствари попут:

„Свих 600 типова VSV требали би бити поново испитани на људским субјектима…“


„Будући експерименти VSV287 треба да омогуће субјекту да удише вирусе радије пре него буду убризгани“
„Ефекат употребе ФАНВАКСА (FunVax) може се видети одмах у погођеној зони… резултати масовне инфекције (инокулације) би требали бити пропорционални размерама инфекције. Индикатори понашања … смањење оружане побуне … увећање бројности популације која изражава одбојност према религији или Богу.“


У потпуности намењено само за употребу
против цивила

Јасно је из документа да ова вакцина „измењивач-свести“ која инфицира мозак је намењена од почетка за коришћење против цивила. Чињенично, документ у дискусији има планове за тајно узимање узорака мртвих цивила да би се одредила ефикасност и резултати распршивања аеросола:

„… узорак крви војних жртава или преминулих цивила би донео најтачнију процену размера вакцинације… биолошки узорци живих субјекта би могли бити тајно узети… тестове треба поновити коришћењем VSV287 на великим висинама у атмосфери…“

„Вирус ношен ваздухом је најпожељнији пут инфекције. Тип назван VSV287 је дизајниран да се шири ваздухом… Само тестови на људима могу одредити ефекат VSV287 на религију и духовност… распршивање у високој атмосфери или испуштање на нивоу земљишта покретним објектима изгледају као најпрактичнији.“



Влада има историју коришћења авиона
у примени вакцина

Узгред, бацање вакцина из ваздуха на велику популацију није новост. Као што је извештавано у Natural News током 2012., влада Тексаса је из авиона бацила 1,8 милиона вакцина против беснила на дивље животиње у оквиру владиног плана вакцинације дивљих животиња.

Да, чак ни дивљи којоти ни зечеви нису сигурни од лобија који заговара вакцинације. Ниједна животиња на планети није сигурна од стране здравствених власти, осим ако је прво инфицирана са вирусом или два.

План Министарства Одбране је далеко опширнији, предвиђа коришћење аеросолног запрашивања авионима са великих висина или чак убацивање вакцина у систем водовода великих градова. Таква акција би била сматрана актом домаћег тероризма ако би ви или ја то урадили, наравно, али кад то предлаже влада одједном је у реду.



Да ли је вакцина за промену свести већ коришћена над америчким градовима?

Све ово доводи до очигледног питања: Да ли је вакцина за промену свести већ употребљена над америчким градовима? То је легитимно питање јер распршивање са великих висина ове вакцине против цивилне популације је јасан циљ овог програма.

Масовно „заглупливање“ и лоботомија вакцинама сигурно може да објасни много тога што се дешава у Америци ових дана, попут тога да неки људи још увек нису схватили да је свака изјава председника Обаме испланирана лаж. (Не могу да сачекам да гледам представу која се зове “State of the Union Address”).

Такође сам се питао зашто ми видимо распродају и напуштање морала и етике у целом западном свету ових дана, и то не чуди што се питамо да ли су читави градови намерно били изложени вирусима који су инфицирали њихове мозгове као што су објаснили научници у видео материјалу изнад.

Знам.., звучи као акција бетменовог злог супарника у филму, али већ знамо да је индустрија вакцина пуна лудих научника са злим намерама. Запамтите, ово је група непоштених научника који су знали да сучинили научну превару сакривајући признање ЦДЦ (агенција за контролу заразних болести) научника који је признао да је агенција манипулисала подацима да би елиминисала (уклонила) било какву везу између вакцинације и аутизма. Није тешко увидети да би ови исти људи радо развили вакцину за заглупљивање људи, ако ће их то учинити послушнијим и попустљивијим.


Највећи непријатељ индустрије вакцина је, наравно, свако ко мисли својом главом.



Tetanus vaccines found spiked with sterilization chemical to carry out race-based genocide against Africans

Такође знамо да се вакцине примењују управо сада да тајно стерилишу жене користећи стерилизационе хемикалије тајно убачене у састав вакцине.
Mercury is a chemical element with symbol Hg and atomic number 80
Natural News tests flu vaccine for heavy metals, finds 25,000 times higher mercury level than EPA limit for water – Hg – ЖИВА

Исто знамо да и даље постоји токсична жива у вакцинама за грип, иако власт смешно тврди да су вакцине против грипа 100% сигурне и могу се дати трудним женама, бебама, малој деци, старијим грађанима и свима осталима.
Ово је индустрија која изгледа као да ужива у томе да шири штету по здравље великих размера, употребом вакцина које изазивају нападе, кому, аутизам, чак и смрт.

Вакцине прскане на великим висинама непримећено падају на велике градове где их удишу милиони људи, чиме се остварује скоро па еротска фантазија, оних анти-људских лобија који заговарају вакцинацију, који презиру живот и отворено заговарају смањење људске популације.



Може ли вас добра исхрана заштити од вакцина из аеросола, оружја за ментално уништење?


Кад гледам Америку данас, сведочим о потпуном напуштању рационалне мисли, о криминалитету медицинског система, корупцији на свим нивоима власти и уврнутом лудилу које инфицира умове маса, могу само да се питам да ли је популација била тајно изложена нечему ђаволском?

Можда су неки од нас имуни, људи попут тебе и мене, док су други већ пале жртве вируса, јер живе у стању ослабљеног имунитета. Можда људи који једу најбољу храну и супер-храну имају најбољу одбрану од тајних планова за вакцинације, те су стога једини који имају ум и савест потпуно сачуване.

Можда смо већ пет година у рату против људске савести који се води на свим нивоима, од пуштања једноличних, идиотских вести на мрежама кабловских телевизија, до лекова који уништавају мозак преписаних скоро свима који закораче у докторску ординацију.

Комбинацијом аеросолних испаравајућих вакцина са заглупљујућим ефектом флуорида, „ТВ сапуницама“, хемијским додацима храни и масовним медијима направљених социјалним инжињерингом – завршићете као нација зомбија-месечара који су способни само за послушност, а ни за једну независну мисао.

Помоћу ових аеросолних вакцина, другим речима, ужасна слика „зомби апокалипсе“ је можда већ почела. И вероватно такозване „безумне масе“ су, у ствари, само жртве опаког државног програма промене понашања, осмишљеног да претвори људски дах у невољну вакцинацију.
Са енглеског посрбио: М.С. Макс Глошки Бранковић
Контрола медицинских израза – биолог и ФБР преводилац Љиљана Јовановић


——-
РЕФЕРЕНЦЕ:

http://www.shtfplan.com/headline-news/social-services-to-family-get-flu-shots-or-were-taking-your-baby_01182015

http://www.naturalnews.com/048325_government_kidnapping_natural_supplements_Miracle_Mineral_Solution.html

http://www.naturalnews.com/048335_medical_kidnapping_Arizona_CPS.html


http://www.wanttoknow.info/health/funvax070601.pdf

http://www.naturalnews.com/034943_genetically_modified_mosquitoes_Florida_disease.html

http://www.naturalnews.com/034696_rabies_vaccines_airdrop_Texas.html

http://www.naturalnews.com/046630_CDC_whistleblower_public_confession_Dr_William_Thompson.html

http://www.naturalnews.com/047571_vaccines_sterilization_genocide.html

http://www.naturalnews.com/045418_flu_shots_influenza_vaccines_mercury.html

* ЗАНИМЉИВОСТИ: Експеримент “Пет мајмуна”



Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине