Вести:

петак, 7. новембар 2014.

У два дана - два напада на КМ Новине

петак, 7. новембар 2014. | КМ новине 0

Званична ФБ страна српског инфо-портала "КМ Новине", са седиштем у Косовској Митровици, у два дана нападнута је и укинута два пута!
...
Редакција не зна шта је одређени разлог за ова два напада а једино може бити истинито извештавање и скретање пажње на важне ствари као и повлачење паралела између временских тачака које чине прекретницу у српској историји битне за њено трајање. Изгледа да је баш то оно о чему неко не жели да се јавно говори.

На редакцијску електронску пошту стижу и претње, не само на српском језику, а у последњих неколико дана стижу и мејлови којима се уредник портала најгрубље вређа, "ставља на списак" и помињу се наручена убиства а од стране оних који подржавају издају у Србији и стварање шиптарске државе на тлу Косова и Метохије.

Не верујемо ће се било шта од тога остварити али нисмо ми стручни да одређујемо нечији степен урачунљивости и помрачености ума. Уосталом, све то и јесте било за очекивати а у којој мери се новинарима прети и поткупљују се очигледан је доказ и то што осим нашег портала, који једини не подлеже никаквим економским нити интересним утицајима, не постоји ни један други на Косову и Метохији који извештава слободно, истинито, критички и узбуњујуће на велеиздају која се врши.

Данас се управо то и напада на политичком, економском и војном плану што има циљ, за који верујемо да неће бити постигнут а то је уништење Србије. Наравно, у тим насртајима последице могу бити огромне и то је оно због чега улажемо труд у разоткривање истине и одржање разумног нивоа свести и рационалног приступа решавању проблема.

КМ Новине настављају своју борбу за истину и очување српских вредности надајући се да ће се најпре они који стоје иза напада на наше извештавање, али и сви успавани, пробудити и свој труд уложити у очување здраве нације, целовите државе и макар достојанствене будућности. 

Читајте нас и сазнајте - шта смета онима који не желе добро Србији!


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине