Вести:

недеља, 9. новембар 2014.

Спрем'те се, спрем'те, кумови!

недеља, 9. новембар 2014. | Betalissa 0


Дванаест година протекло је од када је доктор Војислав Шешељ добровољно отпутовао у Хаг да би пред антисрпском творевином - Хашким трибуналом не само бранио и одбранио своју већ и част Србије и српског народа. 

...

За то време његови "верни" кумови, једва дочекавши да се оките туђим ловорикама и раскуће целу Србију, пожурили су да раскомадају, распродају, понизе и униште све чега су се дохватили. А дохватили су се свега.

Дочекала је коначно ова напаћена и осакаћена Србија и вест да се ближи дан када ће на њено тло поново крочи најјачи српски политички ум овога века, човек који је постао жива легенда поразивши инквизиторски Суд створен да уништи српску државу, велики борац, правденик и Србин, човек о којем се може изговорити много речи хвале па опет не изговорити све што га описује, доктор Војислав Шешељ.

Србија ће га дочекати са великом радошћу, захвалношћу, одушевљењем и надом. 

И "кумови" ће га дочекати, само још не знамо где и како.

До јуче су се башкарили у својим фотељама крцкајући државу и прождирући народ, пекући ракију, летећи небу под облаке, глумећи неприкосновену силу... а данас...

Хоће ли те фотеље моћи да провуку кроз малени отвор мишје рупе у коју се завлаче? 

Не знам... мада се радујем том сазнању... 
Али једно сигурно знам: "Србија је вечна док су јој деца верна"! 

ДОБРО ДОШАО КУЋИ, ВОЈИСЛАВЕ ШЕШЕЉУ!!


Елизабета Петровић: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине