Вести:

Saturday, November 29, 2014

Симболи на новој клиници у Нишу припадају католичком Малтешком реду који су верни папи НАТО и УН! (ВИДЕО)

Saturday, November 29, 2014 | КМ новине 0


Пошто су сад сви одједанпут у режимским медијима напрасно изгубили сећање, ред је да вам објаснимо чија је то симболика на новој клиницу и Нишу.

...
Та симболика припада католичкој организацији пореклом са Малте која је познатија као витезови Малтешког реда. То је тајно друштво из огранка језуитске организације Католичке цркве.


 
Сви чланови Малтешког реда полажу заклетву папи на верност, члан су Уједињених нација и НАТО пакта. Реч је о РЕЛИГИОЗНОМ тајном друштву који од средине 19. века своје седиште има у Риму. Једна од главних полуга Католичке цркве и глобалистичких међународних организација су витезови Малтешког реда.Jедан од познатијих чланова тог реда је и Хавијер Солана бивши генсек НАТО пакта кога су Срби упамтили по Милосрдном анђелу. Ваљда је сада мало јасније одакле тој операцији бомбрадовања Србије име Милосрдни анђео. Случајно, зар не?


У Србији је припадник тог реда и принц Александар Карађорђевић и београдски надбискуп Станислав Хочевар. Припадници реда су веома активни у војној индустрији, инфлитрирани су дубоко у масонерију и остала тајна друштва, и ударна су песница Католичке цркве када је свејерес екуменизама у питању.


У Србији су веома успешно инфлитрирали Српску православну цркву, делове масонерије, државног апарата и у своје коло су увукли велики број „српских интелектуалаца“ а све са циљем унијаћења православних. Многу су у врху СПЦ продали су Свеотачко предање за половне шкоде октавије тако да им не смета присуство симбола католичког папског реда на државним институцијама у и православним храмовима.


Крст који се налази на улазу у нову клинику у Нишу јесте стилизовани крст али стилизовани крст витезова Малтешког реда. Чланови тог реда су подељени у три сталежа, редовнике (монахе), лаике, племиће и неплемиће. Малтешки витезови данас имају дипломатске изборе са 75 земаља и статични су посматрач у Уједињеним нацијама.
 
Чудно је како су наједанпут српски режимски медији изгубили памћење па заборавили колико су протеклих година објавили текстова који су били својеврсна промоција овог католичког папског реда у Србији. Погледајте везе са текстовима које су режимски медији објављивали:

Вечерње Новости
Блиц
Политика
фото: Малтешки витезови Србије, Агенције


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.