Вести:

среда, 12. новембар 2014.

За Наташу Кандић недопустиви напади на Албанце у Србији попут оних 17. марта 2004. године (ВИДЕО)

среда, 12. новембар 2014. | КМ новине 0

ТВ Војводина се уочи Раминог нахођења у београду бавила том појавом у прилогу под насловом "Војвођански допринос историјском сусрету Вучића и Раме".
...
Историјски сусрет премијера Србије и Албаније, отвара простор и за смиривање страсти у целом региону. А одговор на питање: како смањити међуетничке тензије, био је у фокусу тродневне посете делегације три косовске општине Војводини, наводи ова телевизија. Oвде при том мисли на три шиптарске општине које су попут каквих државних делегација одвукле своје чланове у неколико војвођанских општина и тако направиле одређену извидничку мисију. Циљ те посете јесте промоција шиптарске квази-државности на Косову и Метохији а што би било немогуће без сагласности српских власти које данас на сав глас перу уста од инцидената које су сами омогућили и помогли.

Н. Кандић са својим власником Џ. Сорошем
Што се тих посета тиче нико из медија не говори о томе да је све то заправо у режији Запада то јест власника дела и лика Наташе Кандић која је, поред осталих саговорника и њених саплеменика у том видео прилогу, похвалила ову високо антидржавну, противуставну и незакониту активност и рекла управо следеће: "Мислим да су то велики, важни и добри помаци, јер онда полако неутралишу ону панику и ону ужасну ситуацију након дрона, та паљења...то смо већ видели и 2004. Шта се догађало Албанцима овде и то је нешто што је недопустиво!", изјавила је за РТВ Наташа Кандић, председница Фонда за хуманитарно право. Још једном, злочини шиптарских сепаратиста против српског народа, бруталнији и монструознији чак и од фашистичке Немачке, још једном нису ни назначени што представља директну подршку тероризму, насиљу и нељудскости најниже врсте.
 

Познат је њен наступ и лично залагање током 2007. у убеђивању Срба да се окану напада на Албанце тужбама да су им киднаповали рођаке и протерали их са Косова и Метохије. Следећи видео није био довољно ваљан доказ на суду и она је остала невина пред судом.

 


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине