Вести:

Wednesday, October 8, 2014

Турнир борилачких вештина за помоћ Алекси са централног КиМ

Wednesday, October 8, 2014 | КМ новине 0

У грачаници турнир борилачких вештина за прикупљање новчаних средстава и помоћ десетогодишњем Алекси Јовановићу из Угљара, са централног КиМ.
...
Нинџицу клубови „Шиноби“, „Хогоша“ и карате клуб „Сенши“ укључили су се у акцију прикупљања средстава за наставак неопходног лечења Алексе Јовановића третманом матичних ћелија у Украјини.

Десетогодишњи Алекса је на рођењу остао без кисеоника, што је довело до тешког оштећења његовог мозга и оставило последице на његов даљи раст и развој.

Полазници борилачких клубова са централног Косова и Метохије приказаће вештину и технике одбране и напада са и без оружја. Посетиоци ће моћи и да се опробају и упозанју одређене технике, захвате и покрете заједно са инструкторима борилачких вештина и њиховим ученицима.

Турнир је заказан за суботу 11.10.2014. у сали дома кутуре у Грачаници а почеће у 17:00 часова.

Цена улазнице је симболична 12о динара (1€) али свако може донирати и више.


Свако ко донира 500 или више динара, добија прилику да научи вештину самоодбране и да тренира бесплатно месец дана у било ком од наведених клубова!


Новчана средстава за Алексино лечење у Украјини можете уплатити на жиро рачун код Комерцијалне банке на име Алекса Јовановић бр. 205-9011005619038-72.Припремиле: КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.