Вести:

четвртак, 30. октобар 2014.

Асиметричним средствима створена атмосфера неисплативости одласка Јахјаге у Београд због опасности од понижења

четвртак, 30. октобар 2014. | КМ новине 0

Београд је успео да очува барем део части и право да носи своје име и после свега јер госпођа Атифете Јахјага са Косова и Метохије неће посетити престоницу као званични представник сепаратистичке и нелегалне владе косметских Шиптара.
...
  •  Како медији јављају гђа Атифете Јахјага неће отићи у Београд на заседање Трилатералне комисије која се састаје ових дана у српској престоници. Њу су позвали представници Трилатерале у Србији и то као "председницу Косова".
 ~*~
  • Трилатерална комисија је иначе друштвено економско интересна група коју је основао амерички банкар Дејвид Рокфелер 1973. године. Она се бори за преузимање контроле над владама независних држава у свету ради превласти, стварања једне светске владе и богаћења њених оснивача и највишег сталежа који води њен рад.
~*~
  • "Сваки ваш рад је једна плочица, и то представља мозаик..." каже наш извор о стварним разлозима отказивања Јахјагиног присуства.
~*~

Представници Трилатералне комисије се залажу за отцепљење Косова и Метохије због лакше експлоатације рудних богатстава тог дела Србије које није могуће преотети од српског народа коме природно припадају јер они не желе да плате пуну цену а немају шта друго да понуде у замену за оно што већ припада српском народу и држави.

Јахјагу први "признао" Теодосије - Пећ, 2013.
Уколико се Шиптарима на КиМ подари територија онда ће они из захвалности али и из дуга, врло лако пристати на губитак нечега што ионако никада није било њихво. Због тога је српски народ углавном и протеран из покрајине а последњих година се врши страховит притисак и на север КиМ где углавном живе Срби али су ту смештена и и највећа налазишта руда. Због свега овога је изузетно пожељна била појава гђе Јахјаге као симболична представа и продубљивање утиска о изгубљеној територији, што је иначе и поред свега ван реалних оквира. Да није тако не би ни био потребан сав труд око спровођења тог циља и сви непремостиви проблеми у остварењу те намере наспрам Срба који су одавно престали да пружају сваки колективни отпор. Овај неуспех ће чланове Трилатерале у Србији јако много коштати с обзиром на то да се ради о врло бруталној организацији.

У медијима се као разлог недоласка наводи "политички проблем на Косову и немогућност политичких партија да пронађу излаз из ћорсокака у које је Косово запало после парламентарних избора". То је саопштено из "кабинета Атифете Јахјага". Срамота је што тако преносе српске медијске агенције па и РТС чак и без наводника. Тако даље спроводе срамну политику према свом окупираном делу територије, Косову и Метохији, као већ признатој целини.

Међутим, чињеница да се тај разлог, у краткој вести од три пасуса, понавља баш у сваком, указује да ту ипак нешто није како ваља, с обзиром на тако интензивно потенцирање. Томе у прилог иде и константна криза која се месецима уназад одвија  у овом племенском савезу, кога представљају као "парламент Косова". Да је то разлог одмах би било саопштено а не неколико сати пре састанка.

"Невидљиви" стрелци су погодили мету.

Наш извор из родољубивих кругова српских служби безбедности за КМ Новине тврди да је разлог Јахјагиног недоласка лепеза спроведених акција претходних дана као и оних који ће се тек десити, а у режији неколиких српских удружења, организација и грађанскиих медија.

"Асиметричним средствима група патриота, који су деловали пре свега у информационој сфери, у аналитичкој служби АИК-а створена је атмосфера страха од могућег понижења и закључак је да се (Јахјаги) не исплати да дође" тврди наш извор и наглашава да је акција спрских патриота искључиво "била мотивисана заштитом Устава од још једног гажења". Осим тога, додаје он, "ФСБ је комплетно покрио састанак Европске групе Трилатерал те ће тако једна од главних тема бити Путин и Украјина".

Трилатерала у својим планирањима и организацији дугорочних активности припрема петогодишњи план рада управљајући се  према Русији и Православљу уопште, тврди наш саговорник.

"Циљ је разбијање Православља као кохезионог фактора и Русије као стуба Православља. Ти планови за руски ФСБ неће остати тајна" каже он.


 
Руска ФСБ не часи часа.
Као потврду овоме слаже се и данашње излагање др. Смиље Аврамов која је на округлом столу у УНС-у а на тему "Србија и Трилатерална комисија" изнела идентичну тезу.


О детаљима се није могло више сазнати с обзиром на нужност заштите метода и резултата тајних служби али "конкретни облици претњи, које су се испречиле доласку госпође Јахјаге у Београд, јесу протести, противљења као и врло извесно понижење на самој конференцији у стилу "а ла Сандуловић" (Лондон недавно, приликом прекида излагања А. Вучића, прим.)" тврди наш извор.

Шиптарски медији из Приштине наводе да је Јахјага такву одлуку донела и „после анализе агенде конференције, нивоа учесника и протоколарних и организационих аспекта” што је само још једна од потврда навода нашег саговорника.

А овде није крај. Родољубива струја је припремила још неколико акција, различитог типа и интензитета, којима ће исказати своје противљење одржавању овог састанка у Београду и присуству Трилатералне комисије у Србији. Ово, вероватно, неће јаче утицати на њихово деловање али ће се унутар саме Трилатерале десити крупне ствари, како наш саговорник тврди.

"То (Трилатерална комисија) је јако брутална организација. Захтевају беспоговорну послушност. Ако се нешто не спроведе казне су ригорозне. Они много плаћају а све их је веома скупо стајало па ће због неуспеха неки од чланова у Србији и те како добити по носу" каже наш извор и са извесном сигурношћу тврди да су Јован Ковачић и Тахир Хасановић, због овог пеха, завршили са својим учешћем у Трилатералној комисији.

Јован Ковачић, Дејан Новаковић и Тахир Хасановић, "слободни зидари" пали на испиту.

Др. Смиља Аврамов је о ригорозним казнама и бруталности, у оквиру унутрашњег уређења ствари у Tрилатералној комисији, такође изнела врло значајне аргументе на већ поменутом Округлом столу.

Медији јављају како ће уместо госпође Јахјаге учествовати "представници Косова" али је све то само покушај да се "оперу" и изваде ситуацију коју су упропастили, добрим делом и живом акцијом српских родољубивих група, закључује наш саговорник.Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.