Вести:

Wednesday, October 22, 2014

Срби из Трилатерални групе зову ''председницу републике Косово'' у Београд (ДОКУМЕНТ)

Wednesday, October 22, 2014 | КМ новине 0

Председник српске групе Трилатералне комисије, Јован Ковачић, почетком новембра организује тродневни сусрет највиших "лидера" из региона у Београду где ће бити промовисана тзв "независност" Косова.
...
Јован Ковачић, заједно са председником комисије, Жан Клод Тришетом, упутио је писану позивницу Атифете Јахјаги у којој јој се обраћа са "поштована Атифете Јахјага, председнице Републике Косово" и наводи да је на овај сусрет њих двојица позивају заједно са почасним председником комисије за организовање 38. састанка Трилатералне комисије - српским премијером Александром Вучићем.Иначе, Трилатералну комисију је 1973. основао мултимилијардер Дејдвид Рокфелер као невладину организацију светских експерата, милијардера, банкара и лобиста. Трилатерална комисија је до данас израсла у највећу комерцијално - банкарску ИНТЕРЕСНУ групу која за циљ има одузимање политичке моћи САД као и свих осталих зеемаља чланица намећући се као супериорна у односу на њихове владе. Она представља изузетно вешту организацију која уједињује четири центра моћи политичку владавину, интелигенцију, токове новца и верске вође. Ово је о најави оснивања Трилатерални комисије 1964. писао амерички сенатор Бери Голдватер у књизи "Без извињења".

На самом почетку рада комисије, 1973. године објављена је њена сврха: Блиска трилатерална сарадња у циљу очувања мира, управљања светском економијом, подстицања економске реконструкције и ублажавања светског сиромаштва, што ће повећати шансе за глатку и мирну еволуцију глоболног система, навели су оснивачи.

На састанак у Београду, представници српске група Трилатералне комисије (О злоделима Трилатералне комисије је писао и др. Џон Колман у књизи "Комитет 300"), позван је и шведски министар иностраних послова Карл Блит кога је Викиликс демаскирао као агента ЦИА. О томе можете читати ОВДЕ.

Представник трилатералне групе за Србију Јован Ковачић је медијима недавно рекао да је на овај састанак у Београд, где ће бити Јахјага, "позван и Александар Вучић".

Понижавање српског народа постало је одавно својеврсни фетиш западњака где је врхунац обавезна смртност, крвна жртва. Она не мора бити принесена одмах али неизоставно се утврђују средства и начин за осигурану смртност кроз испровоциране злочине, болести, "несреће" и - реформе. Овај пут је воља народа нешто што треба прегазити на путу ка глобализацији и оснивању једне, светске владе, а чему изузетно доприносе и поглавари СПЦ кроз активно учешће у Екуменском покрету.

Како изгледа, више нема граница у спровођењу идеја осим личне маште за то. Али је од изузетне важности - сломити вољу народа и бацити га у очајање! Тако је и данас Албански премијер, тежак кокаински зависник криминалног понашања Еди Рама, чији брат је изазвао нереде на утакмици Србија - Албанија, тражио да му приликом посете буду симболично уручени кључеви Београда! Он је иначе у апослутној контроли кругова са Запада који се залажу за преузимање свих инструмената управе, како већ знамо и његов брат има амерички пасош а и налазе се и на платном списку Џорџа Сороша који је у теснов вези са Трилатералном комисијом као један од владара "из сенке" који финансира антинародне невладине организације и медије у Србији.


У јулу 2012. године "Вол стрит журнал" (Wall Street Journal) објавио је вест да је изасланик овог светског финансијског магната Џорџ Сороша 2011. године био пет пута на Косову. И то у друштву албанског милијардера Сахита Мује, с којим Сорош хоће искоришћавати косовски лигнит, процењен на вредност већу од 300 милијарди долара.

У то време почињу и последњи нереди на Косову. Средином јула 2011. године, наводно као последица неуспелих преговора о царинским печатима, у којима Србија није хтела да прихвати тзв "косовска државна обележја", шиптарске власти су одговориле агресивно увођењем ембарга на српску робу и увођењем забране за пролазак камиона и других теретних возила из Србије, под образложењем спречавања илегалног шверца на северу Косова. Додатне компликације су настале када су Косовске власти наредиле својим полицијским специјалним јединицама Роса да заузму административне прелазе Јариње и Брњак. Сви су били сложни да без сагласности са запада Шиптари то сами никада не би смели да ураде. Тада почиње серија неуспелих преговора да би се "криза" окончала Бриселским споразумом, успостављањем "границе", предајом администртивне управе севера КиМ у руке Шиптара и повлачење државности са КиМ.

Једини прави разлог јесте чињеница да Срби никада не би пристали да своје руднике и богатства просто уступе алавим владарима света а на шта је било довољно да пристану српске власти које интензивно раде једино на успостављању повољне климе за предају Косова и Метохије и омогуће несметано експлоатисање руда и других богатства српске земље.

Шиптари нису никакав проблем на том путу јер њихову племенски организовану заједницу контролишу најгори међу њима, зликовци, терористи и светски дилери наркотицима и белим робљем. Ову "идеалну" слику квари једино утицај западњачких идеја о "слободама и правима људи" што је довело до разбијања шиптарског етоса и породице као традиционалне и најважније институције код њих. Они су данас потпуно немоћни, готово као народ у Србији и осталим циљаним деловима света.

Нимало није наивно рећи да је православље у Срба, као изворна и кроз векове доказано, неуништива снага, било једна од главних препрека остваривању циљева западних магната. Не због идејних претпоставки веж због живог извора живота и снаге. Тако је сав процес започео прогоном Епископа Артемија, под контролом ЕУ и будним оком Америке, као уклањања препреке отимања КиМ и устоличењем узурпатора на трон епархије Рашко - призренске који својим деловање, уважавањем шиптарске тзв "државе" Косово управо помаже остварење овог циља.

Доказа је много а и овај састанак у Београду на првом месту има карактеристике сатанских ритуала и обреда, те поштовања култа нечастивог. О томе ће, са доказима, врло ускоро бити речи.


Аутор: Никола Дрезговић / КМ Новине

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.