Вести:

четвртак, 16. октобар 2014.

Октобар 14-ти, Србија. Дан када је Нацистичку заставу заштитила ФИФА и амерички пасош

четвртак, 16. октобар 2014. | КМ новине 0



Величати једну од нацистичких држава у Београду, у Србији, где су немци Нацисти убили преко 2 милиона Срба, је монструозан акт – пре свега.
...
 Одиграо се фудбалски меч у Београду између Србије и Албаније. Меч се сматрао рискантним. Ипак, све је деловало мирно, иако су Албанци, имајући подршку и помоћ од стране НАТО-а и САД-а, илегалнегално украли Косово и Метохију, али и проузроковали и проблеме у другим деловима Србије, такође. Али, Срби су толерантни. Генерално мишљење било је '' Спорт је ту за игру и забаву, па – нека бољи победи''.

Током меча, Албанци су лансирали дрон који је преносио заставу. Атмосфера је ''експлодирала'', и отпочела је туча на терену.

То је слика коју званични медији преносе извештавајући о инциденту, а свет то ''гута'' размишљајући: '' А, Срби, увек проблеми са њима''.

Хајде да застанемо овде и отворимо очи. Да ли сте видели заставу изнад стадиона? Да ли знате како изгледа Албанска застава? Потражите преко ''Гугла''! Или погледајте овде:

Али – чија је онда застава коју су Албанци (не било који Албанци, већ брат албанског премијера! Олси Рама!) лансирали (прет)прошле ноћи у Београду, што је и испровоцирало реакцију?


(Узгред буди речено – горе поменути Олси Рама је грађанин САД-а, поседује амерички пасош, и запосленик је Џорџа Сороша. Проверите на ''Гуглу''!) Рама је пуштен из притвора после једног позива из Америчке амбасаде, и сасвим несметано се вратио за Албанију.

Застава коју су презентовали уз помоћ дрона је застава ''Нове, Велике Албаније'', ноторно нацистички пропратно створене државе.

 (погледати видео и фотографију испод)


 



Мапа ''Велике Албаније'' и два човека: први, с лева је Албански премијер Исмаиљ Ћемали; албански националиста и фанатик Иса Бољетини, Бољетинац (право име: Иса Шаља. Болетинац/Шаља)- који је претио да ће спалити све до једну србску кућу након што је Русија отворила свој конзулат у Митровици 7. Маја 1902. године


 

''Велика Албанија'' је била Хитлерова нацистички пропратно смишљена држава. Величајући Нацистичку државу у београду, у Србији, где су нацисти убили преко 2 милиона Срба, Јевреја и Рома, је пре свега монструозан чин.


Још једна трагедија се десила истог дана у Октобру. Нацистичка Немачка је започела један од најбруталнијих масакара/покоља у XX веку, у Краљеву, где је погубљено 7 до 8000 цивила.

Убиства су започела  14.-15. oктобра.

На исти дан, ови албански индоктринирани монструми су дошли у Србију машући са њиховом нацистичком државом из Другог Светског рата!

Случајност? Не. То је више него болесно.


Упознајте се са ''Великом Албанијом'' то јест Шћиперија (не, то није пежоратив. То је онако како Албанци сами себе називају. Проверите преко ''Гугла'' или погледајте пример:  Wikipedia: Albania (чује се као/ælˈbeɪniə/, al-bay-nee-ə, или понекад /ɔːlˈbeɪniə/, awl-bay-nee-ə; Albanian: Shqipëri/Shqipëria; Gheg Albanian:Shqipni/Shqipnia), званично позната као Република Албанија (Albanian: Republika e Shqipërisë; албански изговор), највероватније искључиво нацистичка држава чија застава је несметано уздигнута и пуштена да се прослави од стране Албанаца и ФИФЕ, Глобалних Медија.

''Велика Албанија'' то јест ''НоваАлбанија'': На 6. Април 1941, Нацистичка Немачка и ''силе осовине'' извршиле су инвазију на Југославију, Операција ''Казна'', а Грчка која је принудно проузроковала капитулацију Југославије 17., и Грчке 23. октобра. Југославија је накнадно окупирана и раскомадана. ''Силе Осовине'' успоставиле су ''Велику Албанију'' или ти '' Велику Шћиперију'' на рачун Србије и Црне Горе. Територија Црне Горе је припојена анексијом Великој Албанији. Од Србије, Белика Албанија  окупирала је Косово и Метохију, заједно са западним делом Јужне Србије, која је сада део Македоније, а пак део који је део Старе Србије (Древне Србије). Овај Косовско-метохијски регион и околна  територија припојени Великој Албанији, названи су ''Нова Албанија''.

Да би створили етнички чисто Шиптарско Косово, који Албанци зову Косово, Шиптари (Албанци) су покренули светски-распростањену кампању о етничког чишћења и геноцида. Над етничким Србима на подручју Косова и Метохије извршен је масакр, и њихови домови су спаљени, а преживели су најурени и протерани у склопу политике етничког истребљења и геноцида.

Албанци са Косова су у 21. Waffen Gebirgs дивизији “Skanderbeg” починили су ратне злочине и геноцид против Србске Православне популације на Косову. Планирали су и спровели злочине против човечности на Косову. Православни Срби са Косова били су жртве тог етничког чишћења и геноцида. Овај геноцид је имао да допринесе шиптарском циљу и политици да се створи етнички чисто, шиптарско Косово, у покушају да се створи ''Велика Шћиперија'' тј. '' Велика Албанија''.

 


Наоружани оружјем које су их снадбели Италијани, Албанци су нагрнули против беспомоћних староседеоца, неке људе убијајући, друге протерујући у збегове у планине. И други србски мештани су нападани, а имовина појединаца и заједница је или конфискована или уништавана. И до дан данас немогуће је установити тачан број жртава тих варварских недела, али се процењује да је број између најмање 30.000 – 40.000 погубљено без трага.

Бедри Пејани, муслимански вођа Албанског Националног комитета, позвао је на истребљење Србских православних Хришћана на Косову и Метохији, и на унију ''Велике Албаније'' са Босном и Херцеговином и са Рашком (Санџаком) који је регија Србије – у ''Велику исламску државу''. Велики муфтија Јерусалимски, Haj Amin El Husseini је представио план којим је он одобрио као почетак интереса Ислама. Као што можемо увидети, тај сан је и текако живописан чак и данас.

 
 Албанци у Скендербеговој дивизији су већином били муслимани, припадници Бекташи и Суни исламских секти.
Историчар Л. Х. Ставрианос, у “Балкан од 1453., описао је геноцид почињен над православним Србима од стране Шиптара Скендербегове дивизије овим речима:
''Југословенски Албанци, организовани у своју фашистичку Скендербегову дивизију, починили су неописив масакр над Србима'' - L.S. Stavrianos: The Balkan since 1453, N.Y./ London 1958.

Балкански историчар Robert Lee Wolff/Роберт Ли Вулф, у '' Балкан нашег времена'', описао је геноцид извршен над косовским Србима од стране Шиптара 21. Waffen Gebirgs дивизије SS Skenderbeg као на следећи начин:
http://www.jstor.org/discover/10.2307/3001084?uid=2&uid=4&sid=21104823121717

''У регијама анексираним од стране Албанаца, њихова такозвана Скендербегова дивизија, састављена од припадника албанске мањине у Југославији, масакрирала је Србе некажњиво''.

Нимбергов Трибунал за ратне злочине прогласио је Shutzstaffel  тј.  SS као криминалну организацију, и сваког припадника SS-а је требало сматрати ратним злочинцем кривим за ''планирање и извршавање злочина против човечности''.

~Ових дана Србија се припрема за обележавање успешног извршења ''Операције Београд'', која је окончала 1287 дана дугу окупацију од стране Немачке и Хрватске (десна страна обале Саве, данашњи Земун, Нови Београд, постали су, вољом Немачке, део још једне пропратно нацистичке државне творевине – НДХ тј. Независне Државе Хрватске). Независној Држави Хрватској је од стране многих историчара приписивано је да је од оних које су починиле најстражније злочине икад, с тим да се најужаснији геноцид  и одигравао у њој, под окриљем логора смрти ''Јасеновац'', ''Старо Сајмиште'', и ''Јадовно'' комплеску, уз то да је у њој био и јединствен и први логор смрти за децу (Србску) - ''Сисак''.

Величати једну од нацистичких држава у Београду, у Србији, где су немци Нацисти убили преко 2 милиона Срба, је монструозан акт – пре свега.

Такође, између 13.-15. Октобра, Албански покровитељ, НАЦИСТИЧКА Немачка је започела један од најбруталнијих масакара у XX веку, у Краљеву, када су погубили 7000 – 8000 цивила.
Краљево

Форографија: Почетак  Wehrmacht-овог масакра у србском Драгинечу и Краљеву, 13. – 15. октобра 1941. године
(Убијених  7700).


Убиства су започела 14 – 15. Октобра

На исти дан, ови провокатори су дошли у Србију машући заставама њихове нацистичке државе из Другог светског рата.

Коинциденција? Не верујем.


Значајно је да се инцидент одиграо када се цела Србија, имајући Београд за престоницу, припрема за два важна догађаја: посету Руског председника Владимира Путина 16. октобра, и друга али повезана – обележавање 70-огодишњице ослобођења Београда од  окупације од стране Нацистичк Немачке.

Самим тим, србски играч Стефан Митровић је антифашистички херој, а његов акт повлачења нацистичке заставе на доле – је чин борбе против нацизма и фашизма.
А уколико издизање НАЦИСТИЧКЕ заставе не буде довољно јак разлог да се албански тимови повуку са такмичења и интернационалних мечева, то ће бити тужна потврда извесних гласина да је ФИФА изгубила сва морална начела и кредибилитет.

Извори:
 http://www.rastko.rs/kosovo/istorija/savic_skenderbeyss.html

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/36/Fudbal/1722781/Prekinut+me%C4%8D+Srbija+%E2%80%93+Albanija.html




Аутор; Греј Картер;
Извор: There Must be Justice

Превела: Марија Величковић - КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине