Вести:

уторак, 9. септембар 2014.

Велика провокација против Иницијативе за забрану абортуса (видео)

уторак, 9. септембар 2014. | КМ новине 0

Поводом иницијативе за забрану абортуса у Београду се организовано и изненада појавило 100-тинак заговорника ове врсте убиства.
...

Око 100 активиста непознатог порекла (вероватно из жена у црном, педерских организација и антихриста, пардон - анархиста) добро организованих, извело велику провокацију и контра-акцију против изложбе и скупа Иницијативе за забрану абортуса 07.09.2014. 

Полиција показала пуну немоћ против њихове отворене провокације, узнемиравања и реметења јавног реда и мира. Појачање које је позвано није дошло. Стајали су чак 2 сата са својим натписима у корист абортуса, од којих је већина била веома примитивног садржаја.

Како је приметио и прокоментарисао младић који је снимао скуп - видело се "ко пише латиницом а ко ћирилицом" указујући тако на заговорнике убиства методом абортуса који су сви редом пислаи латиницом.

Волонтери против абортуса остали потпуно прибрани и хладни, па се контра-скуп временом осуо и ишчезао, а њихове плакате које су оставили на земљи је покупила градска чистоћа и бацила у смеће. Грађани пре, за време и после ове провокације давали потписе подршке Иницијативи за забрану абортуса.

Један од пропуста Иницијативе за забрану абортуса била је видно истакнута фотографија патријарха Иринеја, пријатеља и послушника Ватикана - епицентра светске педофилије. Такође, Екуменизам, за који се и сам патријарх Иринеј јавно залаже од када је постављен на место патријарха, стаје активно у одбрану "права" да се абортус извршава.

Забрана АбортусаПостави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.