Вести:

недеља, 7. септембар 2014.

Косово није база за екстремисте, оно је заједница екстремиста

недеља, 7. септембар 2014. | КМ новине 0

"Полиција Косова протеклих недеља показала је свој професионализам и одлучност да се не дозволи "претварање" Косова и Метохије у безбедну базу за одређене екстремистичке појединце и групе" рекла је госпођа Атифете Јахјага, заступница америчких интереса на КиМ.
...

 Она сасвим слободно тврди да су њихове тзв., "институције безбедности" доказале да су способне и спремне да делују против "изоловане групе манипулисаних људи", уврштених уз екстремистичке групе, које представљају претњу не само за људе који живе на Косову и Метохији него и у осталим деловима Србије. Госпођа Јахјага је ово изјавила за своје људе на прослави поводом "Дана полиције Косова".

Јахјага се затим позвала на могућност да шиптарски народ "посланици, изабрани гласом народа, снађу снаге и храбрости да брзо превазиђу данашње проблеме" и оснују своју Скупштину и усвоје законе којима би спречили "екстремистичке и терористичке активности Шиптара са Косова и Метохије било где у свету".


Она је још рекла да верује да они могу спречити трговину људима, наркотицима и оружјем по чему је овај део Србије након окупације НАТО агресора 1999., постао светски центар тероризма, шверца и сваке друге високо криминалне активности.


НАТО је инструментализованим лажима као алибијем, 1999. године бомбардовао Србију под плаштом спречавања "хуманитарне катастрофе на Косову и Метохији". Како се показало и свету тек након сатанског иживљавања над Србијом свим најубитачнијим оружјем ове алијансе, у трајању од преко 70 дана, уз дугогодишњу подршку тероризму шиптарских екстремиста, јужна српска покрајина је окупирана и хуманитарна катастрофа је тек тада настала.

На чело власти првремених институција, скројених по америчким плановима, дошла је водећа гарнитура шиптарских злочинаца и терориста. Уз подршку међународних снага, НАТО пакта, Америчких структура и Европске Уније са КиМ протерано је преко 300.000 Срба и неалбанаца, спаљено преко 150 српских цркава и манастира, непроценљиве вредности, уништено готово свако православно гробље на КиМ тамо где има Шиптара, спаљено или уништено преко 5.000 домова, узурпирана или по најнижој цени, под притисцима, претњама и уценама, откупљена српска имања, нема слободе кретања, права на рад, на слободан живот, језик, стваралаштво и културу као нигде у Европи, тамниче се и прогоне и дан данас Срби без повода и кривице.

То све подржава, поспешује и стара се о томе свака такозвана "институција" Шиптара са КиМ са стремљењима за даљи наставак процеса непромењеним интензитетом.

Попут прогона "неаријеваца" под фашистичком Немачком, на Косову и Метохији данас Срби не могу да се врате ни у једно урбано насеље и живе искључиво у селима без основних услова за живот или у такозваним енклавама - савременим коцентрационим логорима.
 
Госпођа Јахјага и ратни хушкач Џорџ Буш, амерички председник у то време: "Њу (Јахјагу) сам вам ја довео", објаснио је Буш Шиптарима.


Ово има јавну и велику подршку НАТО-а, Америке и ЕУ јер се њихове активности, политички, војни и верски лидери и водеће компаније финансирају управо новцем који се зарађује трговином нелегалним садржајима, од наркотика, преко оружја до људи и њихових органа за трансплатацију. Косово и Метохија, "обезбеђене" присуством великог боја оружаних снага агресорске алијансе представљају изузетно стабилну тачку и светску раскрницу за ове зле послове.

Ако то није упражњавање и резултат тероризма, шта је онда?

Поводом вести о "спречавању екстремизма" на КиМ, објављеној на интернет страни "Актера".


Припремиле: КМ Новине

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.