Вести:

петак, 26. септембар 2014.

Сви на параду поноса

петак, 26. септембар 2014. | КМ новине 0

Србски Образ позива грађане Србије и свих Србских Земаља на велики родољубиви скуп ПАРАДА ПОНОСА, у Београду, у недељу 28. септембра у 12 часова!
...

Зборно место за ПАРАДУ ПОНОСА је испред Саборне цркве, одакле ће се кренути у шетњу централним градским улицама: Краља Петра - Кнеза Михаила - Трг републике - Македонска - Дечанска - Косовска - Таковска - Џорџа Вашингтона - Цара Душана -Тадеуша Кошћушка.

Шетња ће се завршити на Београдској тврђави, испред Споменика србским и руским браниоцима Београда у Првом светском рату.







































Циљ нашег окупљања је исказивање истинског србског поноса, поводом стогодишњице славних победа на Церу и Колубари, као и поводом очекиваног доласка Председника Русије, Владимира Путина.

Образ позива грађане да на ПАРАДУ ПОНОСА донесу све оно чиме се поносе као православни Срби: Часни крст, иконе Светаца, заставе Србије, Русије и Новорусије, слике и фотографије својих витешких предака, као и србских и руских хероја — Светог Саве, Карађорђа, Његоша, Војводе Мишића, Драже Михаиловића, Радована Караџића, Ратка Младића, Војислава Шешеља, Владимира Путина…

Припремајући се за ПАРАДУ ПОНОСА, активисти Образа су лепили плакате и налепнице у Београду и у другим градовима широм Србије, попут Ниша, Новог Сада, Панчева, Шапца, Руме, Јагодине…

Још једном поручујемо и пријатељима и непријатељима да нас никакве претње и уцене не могу поколебати, а још мање натерати на предају и капитулацију, јер у нама и даље громко одјекује поклич мајора Драгутина Гавриловића:

„Образ Београда, србске престонице, мора да буде светао!“

За Крст часни и Слободу златну!

Све за Србство, а Србство ни за шта!



Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине